Merhaba 3 4 gündür kuslarimla ilgilenemedim bugün kafeslerini temizlerken bel kısmında şişlik var gibi geldi yumurta falan mı var acaba yuvalikta da hiç çıkmıyor neredeyse yoksa bir sıkıntı mı var
hemen çiftleşmez hocam. Tahminen 5-6 gün bekleyecektir. Ardından formdaysa çiftleşmeler başlayabilir.Aldim hocam başka odaya aldım kuşları bulut neşeli ama yağmur yumurtaları göremediği için normal olarak neşesiz dinlenmesini istiyorum hocam şuan çiftleşme vs. olursa tekrar yumurta gelir mi acaba nasıl engelleyebilirim hem stresli hem yoruldu
Anladım hocam çok teşekkür ederimhemen çiftleşmez hocam. Tahminen 5-6 gün bekleyecektir. Ardından formdaysa çiftleşmeler başlayabilir.
Streamable Video Streamable Video hocam ilk videodaki davranışlari bugün farkettim sanki sıkıntıları var gibi geldi ama ikinci video 2 dk sonrası cicikusum falan diye konuştum normale döndüler sizce bir sorun var mıhemen çiftleşmez hocam. Tahminen 5-6 gün bekleyecektir. Ardından formdaysa çiftleşmeler başlayabilir.
bu davranış normal gündelik zamanında yaptıklarından. Bazı dönemler daha sık yapıyor olsalar da hastalık ya da farklı bir durum değil. Rahat hissettiklerinde, sindirimlerini desteklemede, kısacası keyifli, siesta saatlerinde çok sık yapıyorlar.Streamable Video Streamable Video hocam ilk videodaki davranışlari bugün farkettim sanki sıkıntıları var gibi geldi ama ikinci video 2 dk sonrası cicikusum falan diye konuştum normale döndüler sizce bir sorun var mı
Anladım hocam biran hastalık var sandım birde yeniden kuluçkaya girecekler ya bu süre zarfında mesela yarın kafeslerinden ciksalar sorun olur mu yoksa çıkarmım mi hocambu davranış normal gündelik zamanında yaptıklarından. Bazı dönemler daha sık yapıyor olsalar da hastalık ya da farklı bir durum değil. Rahat hissettiklerinde, sindirimlerini desteklemede, kısacası keyifli, siesta saatlerinde çok sık yapıyorlar.
yumurtaları olmadığından uçurulabilir. Banyo da yapsınlar hocamAnladım hocam biran hastalık var sandım birde yeniden kuluçkaya girecekler ya bu süre zarfında mesela yarın kafeslerinden ciksalar sorun olur mu yoksa çıkarmım mi hocam
Hocam bir iki gündür hem dişi hem erkek yuvaliga giriyor sürekli acaba kuluçkaya hazırlık başladı mı yoksa başka nedeni mi varyumurtaları olmadığından uçurulabilir. Banyo da yapsınlar hocam
evet süreç yavaştan başlamış olmalı. Bir iki güne çiftleşeceklerdir.Hocam bir iki gündür hem dişi hem erkek yuvaliga giriyor sürekli acaba kuluçkaya hazırlık başladı mı yoksa başka nedeni mi var
Ayy çok heyecanlandım inşallah bu sefer dolu çıkar hepsi yumurtalarınevet süreç yavaştan başlamış olmalı. Bir iki güne çiftleşeceklerdir.