Güvendiğim bir çift var hocam denk getirmeye caliscam umarım olumlu sonuçlar alırımAslında güvendiğin bir çift ile aynı ana denk getirebilirsen belki albino bebekler kaydırılabilir veya yumurta değişimi yapılabilir.
Güvendiğim bir çift var hocam denk getirmeye caliscam umarım olumlu sonuçlar alırımAslında güvendiğin bir çift ile aynı ana denk getirebilirsen belki albino bebekler kaydırılabilir veya yumurta değişimi yapılabilir.
Rezerve yapabiliyor muyuz hocamİnşallah hocam Yeni kuluçkalar geliyor forpuslari durdurmak daha zormuş malesef gelişmelerden haberdar ederim
Öyle bir düşünceniz olursa ilk Forum arkadaşlara vermek isterim hocamRezerve yapabiliyor muyuz hocam
Kaçıncı sıradayım hocam ona göre hareket edeyimÖyle bir düşünceniz olursa ilk Forum arkadaşlara vermek isterim hocam
Hocam görende çok yavru var taliplileride çok sanırKaçıncı sıradayım hocam ona göre hareket edeyim
MaşâAllah bereketli olsun hocam
Kulukcadan bir kaç kare
Teşekkür ederim sağolun Süleyman hocamMaşâAllah bereketli olsun hocam
Sağolun Hocam bana da öyle geldi biri Amerikan diğeri kobalt gibi risksiz bir tahmin bakalım tutacak mıiki ayrı tür bebek gibi. Maşallah kara gözlülere
sanki bir tık bana da öyle geldiler ama sağlıklı görünüyorlar şuan için. Bir iki günlük gecikmeler normal kabul edilebilir.Sağolun Hocam bana da öyle geldi biri Amerikan diğeri kobalt gibi risksiz bir tahmin bakalım tutacak mı
Tüylenmeleri uzun sürdü gibi hissediyorum farklı eşten yavru aldığım için sanırım
Evet hocam tüy gelişimi zayıf farkettim gerekli takviyeleri veriyorum anaçlar besliyorlarda 19 günlük büyük yavruDediğiniz gibi kapalı duruyor. Büyük zarar vermeden küçük bir cimdik atılabilir belirgin şişik olan bölgeye. Çoktan açılmış olması lazımdı. En azından bir kısmı daha belirgin, oraya küçük bir müdahale edebilirsiniz gibi. Tüy gelişimleri de sanki zayıf
Veteriner kontrolünde daha uygun olabilir
kürdan belki uğraştırabilir, iğne ucu ile yapılması daha uygun olabilir. Tabi işe yaramayadabilir, genetik bir sorun söz konusu olabilir. Tüy için şu aşamada yapabileceğin bir şey yok. Belki elle besleme ek takviye yapılabilir. Anne kursak sütü yeterli gelmiyor olabilir.Evet hocam tüy gelişimi zayıf farkettim gerekli takviyeleri veriyorum anaçlar besliyorlarda 19 günlük büyük yavru
Söylediğiniz gibi bir müdahaleyi düşündüm hocam ama size danışmak istedim kürdan yardımıyla yapabilir miyim?
Tüy gelişimi için yapabileceğim birşey varmı?
Dediğiniz gibi kapalı duruyor. Büyük zarar vermeden küçük bir cimdik atılabilir belirgin şişik olan bölgeye. Çoktan açılmış olması lazımdı. En azından bir kısmı daha belirgin, oraya küçük bir müdahale edebilirsiniz gibi. Tüy gelişimleri de sanki zayıf
Veteriner kontrolünde daha uygun olabilir
Tmmdir hocam elle beslenmeye başlıyorum umarım işe yararkürdan belki uğraştırabilir, iğne ucu ile yapılması daha uygun olabilir. Tabi işe yaramayadabilir, genetik bir sorun söz konusu olabilir. Tüy için şu aşamada yapabileceğin bir şey yok. Belki elle besleme ek takviye yapılabilir. Anne kursak sütü yeterli gelmiyor olabilir.