Süleyman EKİNCİ
Forum Sakini
Çok geçmiş olsun hocam inşâAllah kısa vakitte şifa bulurlar.
Çok sağolun Süleyman hocam Allah razı olsunÇok geçmiş olsun hocam inşâAllah kısa vakitte şifa bulurlar.
Güncel dışkı resmini ekliyorum
ağzını artık açmak istemiyor mama yerken bitkin düşmüş olmalı
Yeme gitmiyor su içmiyor
Hazırlıkliyim değilim diyebilirimBağışıklığı düşmüş iyice sanırım.. İnşaallah iyileşir ama felç evresine gelen kuşların toparlaması zor oluyor.. Herşeye hazırlıklı ol
Bazen bu tip eklemeler ters tepebiliyor. Örneğin bizlerde olduğu gibi ilaç sonrası greyfurt veya ısırgan otu yeme durumu gibi. İlacın etkisini yükseltip doz aşımı yaşanmış gibi kötü vurabilirHazırlıkliyim değilim diyebilirim
Bu durum beni çok sarstı özellikle yavru kuşun olayı ile birlikte iyice demorolize oldum
Yem yemiyor ben besleme yapıyorum yarın ola hayrola antibiyotik li mamaya veya suluğa bağışıklık güçlendirici eklemem de bir sorun varmı?
Tmmdir hocam size sormadan hareket etmek istemedimBazen bu tip eklemeler ters tepebiliyor. Örneğin bizlerde olduğu gibi ilaç sonrası greyfurt veya ısırgan otu yeme durumu gibi. İlacın etkisini yükseltip doz aşımı yaşanmış gibi kötü vurabilir
Kısa vakitte daha iyi olurlar inşâAllahSon durum yavaş yavaş yeme gitmeye başladı yavrusu ile ilgilinmek istiyor gücü yettiğince
Tüylerini Falan temizliyor yavrusunun
Bur şekilde şuan için inşallah daha da iyi olacaktır
Var hocam ama kiramiyir yorgun ve güçsüz ama toparlamaya başladı bugün tünege çıktı daha iyi gibi size video aticamEğer ayrı tohum olarak varsa aspir ve özellikle çedene oranini arttirmani öneririm.
Tmmdir hocam ağızdan bir Damla şeklinde verebilir miyimToparlayacak inşallah. Daha iyi duruyor. D ve kalsiyum takviyesini de vermeyi unutma hocam tedavisi biter bitmez
Evet Hocam yemeğe başladı güncel durumu aktaramadim sağlık sorunum vardı kuşu ihmal etmedim ama buraya aktaramadim yarın videosunu atarımSon durum nedir yem yemeye başladımı?
Maşallah çok çok daha iyi görünüyor
Bugün ki halimiz
Çok teşekkür ederim bu hali beni de mutlu ediyor umarım tekrar etmezMaşallah çok çok daha iyi görünüyor
Maşallah ona. Baba kopyasını yapmış gibi görünüyor. Senin için çok değerli bir bebek olacağı şimdiden belli. Aşırı evcil olur gibi görünüyorBu süreçte yavru büyümeye devam ediyor baba ilgiyi hiç kesmedi bu yüzden babaya minnet borçluyum o ilgili olmasa bu yavruyu kaybeteeydim üzüntüm katlanırdi