Benim kullandığım suluğun altına hiçbir numara yazmıyor... Nereden düzgün suluk bulabilirim ki
İnternetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Güvendiğiniz bir site var mı?Petshopları geziceksiniz artık. 5 numara suluk bulmaya çalışın. Numara yazmayan sulukları kullanmayın!
Eski bir suluğumda 8 numara vardı o ne? Yani tabloda 8 yok anlamadım.Ti-sert'in sulukları değişiyor. Ben bu markanın 4 numara suluğunuda gördüm, 7 numara suluğunuda gördüm. Rüştü'ye de mesela 2 numarası denk gelmiş...
Juen pet,hobipet,petmarketburada,petlebi,Akyol kardeşler,Hepsiburada ve gittigidiyorda ki yüksek puanlı satıcılar.Hiç sorun yaşamadım siparişlerimde.İnternetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Güvendiğiniz bir site var mı?
teşekkür ederim :m9:Juen pet,hobipet,petmarketburada,petlebi,Akyol kardeşler,Hepsiburada ve gittigidiyorda ki yüksek puanlı satıcılar.Hiç sorun yaşamadım siparişlerimde.
Kafesime uygun olsaydı ona bakmıştım ben de kalitelidir diye tahmin ediyorum.Asıl benim ki numarasız falan gelirse yıkılırım cidden,bir suluğa 26 lira verdim.İlk ve son olabilirbir tane suluk buldum. Imac Tweety Muhabbet Ve Kanarya Suluğu 200 Ml
11 lira. bu kadar pahalı olduğuna göre iyi bir plastiktir diye umuyorum
acaba siz hangi suluğu sipariş ettiniz?Kafesime uygun olsaydı ona bakmıştım ben de kalitelidir diye tahmin ediyorum.Asıl benim ki numarasız falan gelirse yıkılırım cidden,bir suluğa 26 lira verdim.İlk ve son olabilir
Trixie’nin bu ürününüacaba siz hangi suluğu sipariş ettiniz?
bir tane suluk buldum. Imac Tweety Muhabbet Ve Kanarya Suluğu 200 Ml
11 lira. bu kadar pahalı olduğuna göre iyi bir plastiktir diye umuyorum
henüz sipariş etmedim fakat bir arkadaşımda da bu suluk varmış ve altında "5" yazıyormuş. ama ben sipariş ettiğimde ve bana geldiği zaman fotoğrafını çekip atarım burayaÜrün eline ulaşınca numarasını yazarmısın...
Suluğumuz geldi ve numara yazmıyor,Alman kötü yapmaz herhalde diyerek teselli ediyorum şu an kendimiEvet trixie ithal ürün. Ürün geldiği zaman kaç numara olduğunu yazarmısın...
Suluğumuz geldi ve numara yazmıyor,Alman kötü yapmaz herhalde diyerek teselli ediyorum şu an kendimi
Akyol kardeşler 100 ml mavi seri komple 5 numara - Ti-sertHadi ya şaşırdım şuanda neyse artık.. 5 numara suluk bulursam fazla fazla alırım sizin için dağıtırım buradan
Sağolun Kalite olarak sözüm yok ama ben de şaşırdım.Ti-sert’e devam,denemiş olduk bunu daHadi ya şaşırdım şuanda neyse artık.. 5 numara suluk bulursam fazla fazla alırım sizin için dağıtırım buradan