Kuşlar öğrendiğinde verimli kullanıyorlarSifon sistemli suluklara bulaşmayın hiç kuşlar içemez o suluklardan
Kuşlar öğrendiğinde verimli kullanıyorlarSifon sistemli suluklara bulaşmayın hiç kuşlar içemez o suluklardan
Kuşlar öğrendiğinde verimli kullanıyorlar
benim suluğun numarası 8 sağlıklımıPetshopları geziceksiniz artık. 5 numara suluk bulmaya çalışın. Numara yazmayan sulukları kullanmayın!
8 numara 7 numara ile aynı sınıfa giriyor.benim suluğun numarası 8 sağlıklımı
teşşekür ederim my brother8 numara 7 numara ile aynı sınıfa giriyor.
benim suluğun numarası 8 sağlıklımı
Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır...plastik sayı olayı tünekler ve kablar için geçerlimi ? yoksa sadece suluk içinmi
Numaralar evresenseldir ve tüm plastikler için geçerli ancak plastik tünek kullanılmaması gerekmekte.plastik sayı olayı tünekler ve kablar için geçerlimi ? yoksa sadece suluk içinmi
Benimkilerdede yoktu bende akıllı yemlik ile değiştirdim.Peki yemlikler için hangi markaları tercih ediyorsunuz? Bizim kullandığımız yemliklerde numara yok
Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır...
Hayır plastigin hic bir turu kullanilmamali tünekte. Ahsap tunek alın.arkadaşlar plastik tünekte zararsız sayılar olursa kullanılabilirmi ?
Peki yemlikler için hangi markaları tercih ediyorsunuz? Bizim kullandığımız yemliklerde numara yok
arkadaşlar plastik tünekte zararsız sayılar olursa kullanılabilirmi ?
Hayır plastigin hic bir turu kullanilmamali tünekte. Ahsap tunek alın.
Bende bolca 2 numara var isteyene gönderirim
sizin yem kablarınızn altında numara yazıyormu ?Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır...
Yazmıyor yemliklerde numara olmasına gerek yok önemli olan sulukların numaraları.sizin yem kablarınızn altında numara yazıyormu ?
muratsani dediki : Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardırYazmıyor yemliklerde numara olmasına gerek yok önemli olan sulukların numaraları.
Bazı firmalar merdivenaltı üretim olduğu zaman numara basmıyor olmayabilir.muratsani dediki : Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır