Kuşlar öğrendiğinde verimli kullanıyorlarSifon sistemli suluklara bulaşmayın hiç kuşlar içemez o suluklardan![]()
Kuşlar öğrendiğinde verimli kullanıyorlarSifon sistemli suluklara bulaşmayın hiç kuşlar içemez o suluklardan![]()
Kuşlar öğrendiğinde verimli kullanıyorlar
benim suluğun numarası 8 sağlıklımıPetshopları geziceksiniz artık. 5 numara suluk bulmaya çalışın. Numara yazmayan sulukları kullanmayın!
8 numara 7 numara ile aynı sınıfa giriyor.benim suluğun numarası 8 sağlıklımı
teşşekür ederim my brother8 numara 7 numara ile aynı sınıfa giriyor.
benim suluğun numarası 8 sağlıklımı
Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır...plastik sayı olayı tünekler ve kablar için geçerlimi ? yoksa sadece suluk içinmi
Numaralar evresenseldir ve tüm plastikler için geçerli ancak plastik tünek kullanılmaması gerekmekte.plastik sayı olayı tünekler ve kablar için geçerlimi ? yoksa sadece suluk içinmi
Benimkilerdede yoktu bende akıllı yemlik ile değiştirdim.Peki yemlikler için hangi markaları tercih ediyorsunuz? Bizim kullandığımız yemliklerde numara yok![]()
Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır...
Hayır plastigin hic bir turu kullanilmamali tünekte. Ahsap tunek alın.arkadaşlar plastik tünekte zararsız sayılar olursa kullanılabilirmi ?
Peki yemlikler için hangi markaları tercih ediyorsunuz? Bizim kullandığımız yemliklerde numara yok![]()
arkadaşlar plastik tünekte zararsız sayılar olursa kullanılabilirmi ?
Hayır plastigin hic bir turu kullanilmamali tünekte. Ahsap tunek alın.
Bende bolca 2 numara var isteyene gönderirim![]()
sizin yem kablarınızn altında numara yazıyormu ?Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır...
Yazmıyor yemliklerde numara olmasına gerek yok önemli olan sulukların numaraları.sizin yem kablarınızn altında numara yazıyormu ?
muratsani dediki : Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardırYazmıyor yemliklerde numara olmasına gerek yok önemli olan sulukların numaraları.
Bazı firmalar merdivenaltı üretim olduğu zaman numara basmıyor olmayabilir.muratsani dediki : Aslında plastik olan her materyalde bu üretim numaralandırmaları vardır