Tamam ilaca bir hafta daha devam edelim. İlacı yuttuğundan emin olun. Kuşa vitamin desteğide versek güzel olur. Özellikle D3 vitamini ve B vitaminleri. Eczane ürünleri kullanırsak daha iyi faydası olur..
Devit 3 ellibin ünite damlalar var. Ondan alıp günde bir damla kuşun ağzına damlatabiliriz. Diğer ilacı sabah akşam damlatıyorsunuz zaten bunuda öğlen bir damla damlatın. Bu tarz durumlarda D vitamini kullanımı faydalı oluyor..
Aynı şekilde B vitaminleride bu tarz sinirsel durumlarda çok yardımcı oluyor. Ben bemiks ve dodeks ampul öneriyorum. Bunlarıda suyuna katarak verebiliriz. Etkili ürünler ama yardımcı maddeleri biraz sıkıntılı. Daha önce kuşalrda kullanıp sıkıntı yaşamayan ve faydasını görenleri biliyorum. Yinede diğer arkadaşalrında fikrini almak isterim.
@Selçuk YÜKSEL @neanderthalensis
Tam dolu suluğa bemiks'ten 3 damla, dodex'ten ise 2 damla ekleyip karıştırın ve kuşa verin bu suyu içsin. İkiside aynı suya eklenicek. İlaçlı su günde 2 defa tazelenicek. Bemiks b kompleks ve dodexte b12'dir. Bu vitaminler kuşun sinir sistemine ve dengesine iyi gelicektir.
Birde akşamları güncel durum videosu atmaya devam edin takip edelim...