Oğuzhannnn
iyikus.com Üyesi
Merhaba benim 2 yaşında erkek muhabbet kuşum 3 4 gündür dışkı yapmıyordu ya da yapamıyordu sürekli ben poposunu temizliyordum poposunda çok az şişlik var ne yapmam lazım ki o şişlik iner acaba
Şişliğin fotoğraflarını atabilir misiniz? Ve temiz peçete üzerine yapılmış dışkı fotoğraflarını.
Yem yemesinde, elma yemesinde salatalık marul yemesinde herhangi bir sıkıntı yokKuşun genel durumu iyi durmuyor
Daha fazla detay gerekiyor kabarık dururyor
Yem yemesi ne durumda
Şimdilik yemden başka birşey vermeyinYem yemesinde, elma yemesinde salatalık marul yemesinde herhangi bir sıkıntı yok
(Antibiyotik) adı nedirKuşum 2 aydır uçamıyor baya şişman diğer kuşlarıma göre. bir yere çarpmadı kanadı hasarda almadı neden uçamadığını bizde bilmiyoruz olduğumuz yerde veteriner anlamıyor muhabbet kuşundan bu 4 5 gün önce tünekten kafesin altına inmeye başladı öyle rahat eder diye kafesin altına aldım ben de tünekte dengede durmakta da zorlanıyordu o gün filan çok az yem yedi ertesi gün veterinere anlattım durumu bi tane antibiyotik verdi şırıngada sabah akşam çok az ver dedi vermeye başladım 3 gündür iştahı aynı eskisi gibi çok iyi yiyor ama son durum böyle maalesef![]()
Antibiyotiğin adını bilmiyorum sormadım veteriner tanıdık ama 3 gündür sadece sabah ve akşamları kullandım çok az verdim zaten mesela bu akşam verdiğim zaman tükürdü kustu yediği yemleri de(Antibiyotik) adı nedir
Kaç Damla kullandınız
Hep bu şekilde kabarık mi duruyur
İlacın ismini öğrenirseniz çok iyi olurAntibiyotiğin adını bilmiyorum sormadım veteriner tanıdık ama 3 gündür sadece sabah ve akşamları kullandım çok az verdim zaten mesela bu akşam verdiğim zaman tükürdü kustu yediği yemleri de
Zonguldakİlacın ismini öğrenirseniz çok iyi olur
Bu şekilde yardımcı olmamız pek mümkün değil
Hangi ilde ikamet ediyorsunuz
Trendyol dan veya Hepsiburada dan temin edebilirsinizProbiyotik ( entrobac ) dediğiniz nasıl bir şey acaba?