2 defa baştan sona okudum konuyu. Bir mucize yaratmışsınız öncelikle onu söylemek isterim. Helal olsun. Ama birkaç ricada bulunmak istiyorum kafam ambele oldu
ilk olarak dışkı testini zannederim izmire gönderdiniz, ben istanbuldayım yaptırmaya kalksam izlemem gereken yol ne olmalı? Birde tedavi sürecinde kullandığınız ilaç neydi kaç gün devam ettiniz? İstanbulda kuşumu götürüp adam gibi checkup yaptırabilceğim bir yer biliyormusunuz? Yaşı var solunum problemi olabileceği söyleniyor. İçim rahat değil kontrol ettrmek istiyorum hatta belki dışkı testi bile. Tekrar tekrar tebrik ederim uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah yavrularınıda büyütürsünüz...
Çok teşekkür ederim
Sizlerle birlikte iyileşti güzel kızım
şöyle ki İstanbul’da ki kanatlıdan anlayan en iyi yer İstanbul vet diye biliyorum bende.
Lakin gitme durumunuz yoksa ben de burada ki arkadaşımın tavsiyesi ile İZMİT ÖZM TEŞHİS LABORATUVAR ile tanıştım
Sahibi doktor Ömer bey,gerçekten çok donanımlı ve herşeyden önce insani yönü çok fazla.
Ben şu şekilde yaptım.
Önce bir adet idrar tahlil kabı aldım.
Eczaneden de bir adet fizyolojik tuzlu su aldım.
Bir adet enjektör aldım ve makyaj silme pamuğu aldım.
Daha sonra 2 veya 3 gün boyunca dışkılarını elle temas etmeyecek şekilde kürdan ucuyla aldım kabın içine koydum.
Dışkılar kurumasın diye enjektörle çektiğim tuzlu suyla makyaj silme pamuğunu nemlendirdim ve kabın içine yerleştirdim fakat dışkılara değdirmedim yapısını bozmamak için.
Pamuğu arada sırada değiştirdim.
Sonra kargo ile Ömer beye gönderdim.
Ertesi gün elinde oldu ve hemen inceledi.
Süreç bu şekilde oldu.
Önce fungizone kullandım megabakteri çıktığı için öğlen 12:00 ve gece 00:00 olmak üzere iki doz. Tabi bu arada yemesi içmesine hep Özen gösterdim.
eczaneden sitraks aldım bir damla ağzına damlattım. Bunu sadece bir kez kullandım.
Fungizone 10 gün kadar kullandıktan sonra Enromis isimli antibiyotik 6 gün kullandım.
şuanda da bir kaç gün daha fungizone tek doz veriyorum.
Süreç bu şekilde ilerledi.
Tahlil göndermek isterseniz de Ömer beyin numarasını veririm.