suyla seyrelterek devam edin. NormalAntibiyotik ağır geldiği zaman bu şekilde kusuyor.
suyla seyrelterek devam edin. NormalAntibiyotik ağır geldiği zaman bu şekilde kusuyor.
Evet suyla seyreltip veriyorum artık öyle yapmıyor.suyla seyrelterek devam edin. Normal
Normalde benim kuşum %10luğun tek damlasını saf halde verince kusmuyordu, en son verdiğimde onda da kusma yapmıştı bende seyreltip vermiştim.Evet suyla seyreltip veriyorum artık öyle yapmıyor.
Dışkılar güzel lakin uyarıları dinlemiyorsunuz. İki kuşta karantina da olmalı yanı bir birleriyle temas halinde OLMAMALI. Aksi takdirde bakteriyel enfeksiyon direnç ile tekrar nükte edebilir.12. Gün 21. Dozdan merhaba
*Bizim kız önce Allah’ın sonra sizlerin sayesinde iyileşiyor arkadaşlar.
Evet süreç uzun ve yıpratıcı ama güzel sonuçlar aldıkça onun neşesini yaşama hevesini gördükçe tüm çekilen strese değdi diyorsunuz.
Kendisi komando gibi bir bayan oldu maşallah gece biz yatırıyoruz ışıkları kapatıp üstünü yarım örtüp odadan çıkıyoruz,o kör karanlıkta pıtır pıtır yan kafese girip çıtır çıtır yem yiyor
Sabaha karşı 5 de birden kafesten fırladı ve odanın içerisinde kontrolsüzce uçmaya başladı aniden uyandım ve ışıkları açtım hemen dolabın arkasına düşüverdi şapşal
*Sabah ağırlığı 39 gramdı.
12 de fungizonenunu aldı,öğlen 3 gibi antibiyotik su ile seyreltip vermeye başlıyorum akşam 5-6 ya kadar damla damla..
* Bu arada görsele sabaha kadar ki dışkılarını ekleyeceğim yem gözlemlemedim lakin hala kursağında tutuyor da olabilir
12. Gün 21. Dozdan merhaba
*Bizim kız önce Allah’ın sonra sizlerin sayesinde iyileşiyor arkadaşlar.
Evet süreç uzun ve yıpratıcı ama güzel sonuçlar aldıkça onun neşesini yaşama hevesini gördükçe tüm çekilen strese değdi diyorsunuz.
Kendisi komando gibi bir bayan oldu maşallah gece biz yatırıyoruz ışıkları kapatıp üstünü yarım örtüp odadan çıkıyoruz,o kör karanlıkta pıtır pıtır yan kafese girip çıtır çıtır yem yiyor
Sabaha karşı 5 de birden kafesten fırladı ve odanın içerisinde kontrolsüzce uçmaya başladı aniden uyandım ve ışıkları açtım hemen dolabın arkasına düşüverdi şapşal
*Sabah ağırlığı 39 gramdı.
12 de fungizonenunu aldı,öğlen 3 gibi antibiyotik su ile seyreltip vermeye başlıyorum akşam 5-6 ya kadar damla damla..
* Bu arada görsele sabaha kadar ki dışkılarını ekleyeceğim yem gözlemlemedim lakin hala kursağında tutuyor da olabilir
Amin inşallah güzel olacak inşallahSüper Allah bozmasın. 39 gramda oldukça iyi maşşallah
Merhabaduygu hnm geçmiş olsun, belki konuyla alakası yok ama, hangi tartıyı kullanıyorsunuz ve gram olarak güvenilir ölçüm yapıyor mu? öyleyse ben de almak istiyorum da
Yalnız yine aynı hataları yapıp kuşunuzu gündelik eşyalarınız ile temas ettiriyorsunuz... Tekrar bir fırsat yakaladığında bakteri enfeksiyonunun tekrarlanması içten bile değil. %10luk olsaydı suyla seyreltince kusturmazdı artık gittiği kadar.15. Gün fungizone tek doz şeklinde sürüyor.
Antibiyotik tedavimiz yarın son bulacak.
Kızım 40-41 gram arası.
Antibiyotik sürecimiz eziyet oldu resmen.
Çünkü asla içmek istemiyor ve içtiği zaman kursağında ki yemleri kusuyor ve bi süre kendisine gelmek için uğraşıyor.
Tek çaremiz olduğu içinde elimizden bir şey gelmiyor açıkcası.
Enerjisi güzel,muzurluklarına devam ediyor.
Yarın antibiyotik bittikten sonra bir süre daha tek doz fungizone devam edip tedavimizi sağlıklı bir şekilde sonlandıracağız inşallah
Hadi inşallah,bununla geçmiş gitmiş olsun.Suya koyularak verilmiyor mu antibiyotik.Tatları iğrenç oluyor gerçekten.15. Gün fungizone tek doz şeklinde sürüyor.
Kızım 40-41 gram arası.
Çünkü asla içmek istemiyor ve içtiği zaman kursağında ki yemleri kusuyor ve bi süre kendisine gelmek için uğraşıyor.
Yarın antibiyotik bittikten sonra bir süre daha tek doz fungizone devam edip tedavimizi sağlıklı bir şekilde sonlandıracağız inşallah
Sürekli dezenfekte ediyoruz günde bilmem kaç kez. Ağızlarını değdikleri ayakları değdikleri her yeri.Yalnız yine aynı hataları yapıp kuşunuzu gündelik eşyalarınız ile temas ettiriyorsunuz... Tekrar bir fırsat yakaladığında bakteri enfeksiyonunun tekrarlanması içten bile değil. %10luk olsaydı suyla seyreltince kusturmazdı artık gittiği kadar.
Çok teşekkür ederim Su ile seyreltiyorum ben bi tadına bakayım dedim de zehir gibi acı.Hadi inşallah,bununla geçmiş gitmiş olsun.Suya koyularak verilmiyor mu antibiyotik.Tatları iğrenç oluyor gerçekten.
15. Gün fungizone tek doz şeklinde sürüyor.
Kızım 40-41 gram arası.
Kıyamam,az kaldı neyse ki belki normal suluğa 5-6 damla konulur gibi düşündüm.Böyle çok yoğun olur tat tabi.Çok teşekkür ederim Su ile seyreltiyorum ben bi tadına bakayım dedim de zehir gibi acı.
Hayvan o kadar haklı ki yani