var hocam , geçici olarak canlılık verebilir yan etki olarakhareketlenmelerine sevindim ama sitraksın bu tip bir etkisi yok.
Çok şükür ki güzel gidiyor antibiyotik ile beraber inşallah tohum yediğin de sorun düzelmiş olacak lakin artık zorlanmadan yapıyor ama gizli gizli yedikleri tohumları hala sindiremiyorSüreç iyi gitti şükür. Kimi kuş için zor
Çok teşekkür ederim inşallah iyileşecek kızım tamamenÇok geçmiş olsun çok sevindim. Çabalarınız takdir edilecek düzeyde. Çok emek verdiniz. İnşallah hiçbir şeyi kalmayacak .
Pelete tamamen geçemiyorum kiTohum karışımını düzenlerseniz eğer daha rahat edecektir. Tohum yerine pelete geçeceğim tamamen diyorsanız eğer dediğimi ciddiye almayınız.
Aspur oranını %40 oranına çıkartın, %10-15 arası japon darısı, %15 kızıl ya da sarı dal darı pancium tercih edin. Sarı darı en sert kabuklu çeşitlerden. Onun yerine de ak darı kullanın.
Merhaba 9.gün 16. Doz verildi
kabarıklığı hala yok
Enerjisi iyi
Toplam ağırlığı 38 gr
şuan ki tek isteğim antibiyotik almaya başladıktan sonra yediği ve ya yiyeceği tohumları da sindirebilmesi ve bu illetten tamamen kurtulmak.
Yem olarak şöyle yapabilirsin, Ak darı + aspur + az yulaf + az keten tohumu olucak şekilde bir karışım yap onu yesin. Sebebide diğer darıların sindirimi daha zordur. Ve bütün darıların besin değeri hemen hemen aynıdır. Yani sarı, kırmızı ve siyah darı vermesende birşeyden eksik kalmaz. Ayrıyetten diğer arkadaşlar katılmayabilir ancak ben küçük taneli olmasına rağmen dal darıların da sindiriminin zor olduğunu düşünüyorum. Yani sindirim sorunu olan bir kuşa ben dal darı vermezdim...
evet internette de mevcut bazı pet shoplarda da mevcutBu söylediklerinizi ayrı ayrı bulabilirmiyim ben
megabakteri istilası bittikçe florada ki oluşan boşluklara muhtemelen e coliler saldırıyor artık başlamanız gerekiyor bence.10.Gün 17.Doz alındı.
ekte güncel dışkı fotoları
Genel görüntüsü mevcut.
Dışkıda yem problemi E-coli tedavi edilmediği için mi devam ediyor anlamış değilim.
fikri olan arkadaşlarım yazabilir mi?
Evetmegabakteri istilası bittikçe florada ki oluşan boşluklara muhtemelen e coliler saldırıyor artık başlamanız gerekiyor bence.
Eğer %10luk olsaydı size sorun olmaz garanti ederim derdim lakin %20 olunca ne olur bilmiyorum. Doz önemli eksik doz olursa kuşunuz tedavi olmaz e coli direnç kazanır.Antibiyotik biEnromis’e başlayın
dozlama önemli :
Bir çay bardağı iyi su içine damlalıkla 3-5 damla Enromis damlatalım.
demişti Ömer bey,
Şöyle yapsak da olur mu ? Sadece bir damla ağızdan direk antibiyotik versek olmaz mı
Bu söylediklerinizi ayrı ayrı bulabilirmiyim ben
10.Gün 17.Doz alındı.
ekte güncel dışkı fotoları
Genel görüntüsü mevcut.
Dışkıda yem problemi E-coli tedavi edilmediği için mi devam ediyor anlamış değilim.
fikri olan arkadaşlarım yazabilir mi?