%20 lik orani bilmiyorum açıkçası. Ömer beye sorarsınız onların zaten bilgisi vardır
%20 lik orani bilmiyorum açıkçası. Ömer beye sorarsınız onların zaten bilgisi vardır
Tamamdır o halde.%20 lik orani bilmiyorum açıkçası. Ömer beye sorarsınız onların zaten bilgisi vardır
Aa sizde varmıydı enromis olsun artık napalım. Bende kolay bulurum diye aradım herkesi damardan uygulanan şekli var dedi çoğuEvet ama ne kadar gerekli bilgim yok. Parazit varsa kontrolde yumurtası çıkardı diye düşünüyorum. Keşke bulamadiginizi söyleseydiniz %10luk yollardım ben
enromis marka ismi önemli olan etken maddesi. Bende oral olarak vardi. Neyse artık %20lik ile oranına dikkat ederek tedavi edinAa sizde varmıydı enromis olsun artık napalım. Bende kolay bulurum diye aradım herkesi damardan uygulanan şekli var dedi çoğu
Sitraks ağızdan 1 damla uygulanıyor. Tek gün.Tamamdır o halde.
Ürün gelsin tekrar istişare ederiz
Eşim şimdi eczaneye sitraks için gidiyor
Onu da herhalde bir damla veriyoruz ağızlarına.
Sadece bir gün uygulayacağım değil mi sitraks da
hocam suluktan 5 damla olarak ta kullanılıyor diye biliyorum benSitraks ağızdan 1 damla uygulanıyor. Tek gün.
Hocam sitraks üretilmiyor deniliyorSitraks ağızdan 1 damla uygulanıyor. Tek gün.
eczaneden aldım duygu abla, bu tür şeyler kargo ile yollanıyorsa alıp gönderebilirimElinde sitraks olan arkadaşlarım nereden aldınız acaba ?
Koca Ankara da ki eczanelerden bulamadım şaka gibi gerçekteneczaneden aldım duygu abla, bu tür şeyler kargo ile yollanıyorsa alıp gönderebilirim
üretilmiyor sanırım abla, burada vardı ellerindeKoca Ankara da ki eczanelerden bulamadım şaka gibi gerçekten
Sana özelden yazdım kardeşimüretilmiyor sanırım abla, burada vardı ellerinde
@Zafer göndericek hocam o ulaşmış ilaca saolsunSitrask bazi eczanelerde var anlaşılan bazilarinda yok. Nilverm alinabilir yerine
Hocam Kontil aldım ama etken maddeleri aynı değil baktım bir çok kişi muhabbet kuşlarında işe yaramıyor filan yazmış riske atmak istemedimKontil son çare kullanilabilir ama. İkisinin de amacı belli
Aa siz ankarada mısınız?Yakin olsaydık biraz verebilirdim size ancak dışarı çıkma durumum biraz riskli oveclerdeyim