Doğanay abi gelsin baksın, gece falan gelebilir o. O yapman gerekeni söyler. Ürünlerin kullanım şekli hayvanın durumuna göre bazen değişiklik gösterebilir o yüzden ürünün üstünde yazanlara çok takılma.Tamamdır @Doğanay Y. hocamda baksın da Probiyotik üzerinde 3 gün kullanın diyor fazlası zarar olur mu ki yarında düzelmezse iyi bir veteriner bulmam lazım bizim buradakiler genelde Kedi köpeğe bakıyor o yüzden siteye çok soru sormak zorunda kalıyorum
Bi veteriner buldum yarın gidicem kuşlarımın herşeyi iyi ama ishal canımı sıkıyor bakalım yarın ne diyecek hem cinsiyetleri de net öğrenirim belkiAra bir dışkı bu nedenle nokta atışı olur mu bilemem o ürün. Kafamda ki soru işaretlerinden bir tanesini kaldırır ama yeterli kalmayabilir. Veteriner ilaçları satan ziraiciler ya da veterinerden alınabilir.
Bildiğim kadarıyla içeriğinde antibiyotik bulunan güçlü bir vitamin. Kullanım şeklini ve dozunu veterinerin dediği gibi ayarla. Bizim bir yorum yapmamız pek uygun olmaz, veteriner nasıl dediyse öyle kullan.Vitaform verdi veteriner sizce nasıl bi ilaç
Suluğa 2 adet prinç tanesi kadar koy 7 gün kullan dediAcaba veteriner sana nasıl kullan dedi? Yazar mısın? Kullanım şekli bakımından.
İyi. Güzel demiş. Kuşlar hakkında gerçekten bilgili bir veterinere benziyor. Tavsiyelerine uy. Ne diyorsa yap.Suluğa 2 adet prinç tanesi kadar koy 7 gün kullan dedi
Tövbe! Bir günde öldü demek ha! Valla çok üzüldüm. Başın sağolsun.Maalesef dişi kuşumu kaybettim hiç bişeyi yoktu akşam sabaha karşı ölmüş veterinerin verdiği ilaç mı etkiledi bilemiyorum ama neşesi yerinde ötüp oynayan kuş 1 gecede nasıl ölür anlam veremedim