Merhabalar.. Muhabbet kuşum Şans 3 yaşında erkek. 2 ay önce nefes alamama,hırıltı,sık hapşırma gibi belirtilerle veterinere gittik. Röntgen çekildi. Hava keseleri dolu denildi. 1 hafta sabah-akşam olmak üzere enrofloksasin adında bir antibiyotik ve beraberinde fotoğraflarını çektiğim ilaçları kullandık. Maalesef her gidişimizde aynı sonuçla döndük. Son gidişimde ise doktoru birşeyi yok dedi. Ama birşeyi var. O zamanlar veterinere gittiğimizde Şans normal duruyordu. Eve gelince yine başlıyordu aynı belirtilere. Bu arada ev temiz,duman,toz yok. Nem ölçer en fazla 60’ı görüyor. Kafes temizliği herşeyini tastamam yapıyorum aldığım günden beri. Yani 3 yıldır. Günlerce ağlıyorum lütfen yardım edin. Son çare araştırdım belki kursak mantarıdır dedim çünkü o belirtilerde var. Triflucan şurup aldım suyuna 3-4 damla koyuyorum her gün yeniliyorum suyunu da. Ama sonuç yine aynı. Bugün triflucanın 4. Günündeyiz. Hiprodoxi s aldım evde duruyor. Triflucan 5 gün kullandıktan sonra probiyotik ve vitamin veririm sonrasında onu denerim dedim. İnanın çok çaresizim. Veterinere ödediğim ücretin haddi hesabı yok. İnanılmaz pahalı. Ne yazıkki başka kanatlı uzmanı da yakınımda yok. Şu an maddi açıdan çok da zor durumdayım götüremiyorum. Her gün kahroluyorum. Attığım dosya eklerinde kullandığı ilaçlar ve videosu da var. Uçunca inanılmaz hırıltı sesi var. Kafeste dururken de acı çekiyor,ağzını açıyor nefes mi almaya çalışıyor mantar mı var kursakta hiç çözemedim. Kuyruk sürekli aşağı yukarı. Önemli rica ederim lütfen yardımcı olun ..