Normal yemdeki darılardan seçtimDal darımı ektiniz yoksa normal yemdeki darılarımı?
En kısa zamanda ben de deneyeceğim
Anladim, bir nevi mevsimsel yağışı taklit etmeyi dusunuyordum ama biraz daha az sulayim dediginiz gibi disardaki gibi gunes almiyor sonuçta. Bir kaç tane de kuşlarin dışkısından attim gübre olsun diye ?Aman aşırı sulamayın. Hızlı boya giderse de kuruyorlar. Toprak kurumaya yakın olduğunda sulamak gerekiyor. Şuan gelişimleri iyi görünüyor
Sadece sabahtan öğleye kadar gunes gorebiliyor bir de son gunlerde havalar hep kapali seyretti. Gittigim daglik bir yerden kirmizi killi toprak buldum hatta kostebegin yuzeye çıkardığı topraktan posete doldurmustum. Bi yerde darilarin killi topragi sevdiğini okumuştum deneme amacli ona da ekeyim diyorum belki topragini da sevmemistirgelişimler yavaşlamış gibi duruyor![]()
Ekli dosyayı görüntüle 23904
Bakalim bugün de kırmızı killi diye bildiğim topraga ak ve kirmizi darı ektim sonuç ne olacak
geçen yıl kuşların altlığından dökülen yemlerden aspur çıkmış. Onu görünce içimden şey dedim - bu kadar kolay yetişiyor neden ithal ediyoruz-Onada dal darı ekseydin keşke.. Küçük küçükte olsa dal darı yetiştirenler var..
geçen yıl kuşların altlığından dökülen yemlerden aspur çıkmış. Onu görünce içimden şey dedim - bu kadar kolay yetişiyor neden ithal ediyoruz-![]()