Hahaha ayıp ediyosun, 6 yavru var bak, tüye girecekler az kaldı...hepsi dişi, gönderim görsel istediğini seç?
İstiyosan 2 tane vereyim yani aşkolsunYerli üretim yani ( seversin sen ) ithal değil??
Vaay adamsın

Hahaha ayıp ediyosun, 6 yavru var bak, tüye girecekler az kaldı...hepsi dişi, gönderim görsel istediğini seç?
İstiyosan 2 tane vereyim yani aşkolsunYerli üretim yani ( seversin sen ) ithal değil??
Vuracam kırbacı deVaay adamsınŞuan değil ama ileriki bir zamanda bir yavrunu alıcam ozman. Garden mixlerle powermaxlarla besliyeceğim onu. Yerli vitaminlerle probiyotiklerle büyücek
![]()
Ooo çok iyi haber? Hadi bakalım, heyecan artıyor??O degil teksas in bugun 3 oldu dolu yumurtasi 2 di 3 e cikti murat![]()
HahahVaay adamsınŞuan değil ama ileriki bir zamanda bir yavrunu alıcam ozman. Garden mixlerle powermaxlarla besliyeceğim onu. Yerli vitaminlerle probiyotiklerle büyücek
![]()
Mutasyona bak sen 3 bacak 1 gözlü neyin altından alıoz muray reis bunuOoo çok iyi haber? Hadi bakalım, heyecan artıyor??
Hahah
3 bacaklı, 1 gözü kafasının arkasında, gagası insan ağzı gibi olmasında? Töbe töbe...
Yok, Ümit kendi sistemiyle besleyecek ya, sonradan başkalaşım geçirmesin kuş diye yazdım?Mutasyona bak sen 3 bacak 1 gözlü neyin altından alıoz muray reis bunu
Ümite özel diosun neyse sabret az kaldı teksas gelio ümit in canını cektirirz artik her gün kusla selfi yapar atarızYok, Ümit kendi sistemiyle besleyecek ya, sonradan başkalaşım geçirmesin kuş diye yazdım?
Hahah
3 bacaklı, 1 gözü kafasının arkasında, gagası insan ağzı gibi olmasında? Töbe töbe...
@Doğanay Y. @Ümit T. @Muratsani düsünceleriniz nedir ? Moralim bozuldu valla@Muratsani ilk teksas ın yavrusu murat reis ilk yumurtayi yeni kırdı kirmizi göz cıktı moralim bozuldu((
Hesabi yaptim 6 da 3 dedim canimi sikan ilk yavru ino neyse bi umut daha var belki fallow olurGözün aydın. Kırmızı gözlü evet göründüğü gibi. Teksas yenine düz mutasyon gelmeme olasılığını hiç hesaplamıyorsun![]()
Beklioz senin yumurtayi @Muratsaniİno atmış, ilk yavruda da olmaz ki yahu? Gözünaydın, bozma moralini, nazar boncuğu olsun, hepsi evlat kıyamam❣ Minik bela??
Benim yumurta ne alemde peki?
İhtimal dahilinde? Olursa çok tatlı olur?Beklioz senin yumurtayi @Muratsani2 gün sabret gelio oda bu ino jumbo kırıgı ola bilirmi ? Tahminin nedir
@Muratsani ilk teksas ın yavrusu murat reis ilk yumurtayi yeni kırdı kirmizi göz cıktı moralim bozuldu((
@Ümit T. İcin gidio ama sana vermiycem teksasAt çöpe gitsin![]()
Gözleri kapalı oldugu halde nasıl kırmızı göz olduğunu anladınız?@Muratsani ilk teksas ın yavrusu murat reis ilk yumurtayi yeni kırdı kirmizi göz cıktı moralim bozuldu((