ses konusunda maalesef insanlarımız tahammülsüz, hastalıklı tavırlılar.Bu yazıyı okuyunca gerçekten o kadar sinirlendim ki kuşun sesinden ne olabilir yazık insanlar ne hale gelmiş inşallah bu yavrularda sağlıklı büyür
ses konusunda maalesef insanlarımız tahammülsüz, hastalıklı tavırlılar.Bu yazıyı okuyunca gerçekten o kadar sinirlendim ki kuşun sesinden ne olabilir yazık insanlar ne hale gelmiş inşallah bu yavrularda sağlıklı büyür
Çok teşekkür ederim yani şimdi burada komşu terörünu anlatmak istemiyorum ama o kadar değişik biri ki yani birşey soyliyeyim gerisini siz düşününBu yazıyı okuyunca gerçekten o kadar sinirlendim ki kuşun sesinden ne olabilir yazık insanlar ne hale gelmiş inşallah bu yavrularda sağlıklı büyür
Aynen öyleses konusunda maalesef insanlarımız tahammülsüz, hastalıklı tavırlılar.
sanki bu sefer klasik bebek 2 tane gibi
Banada öyle geldi ama birinin kanadından beyaz tüyler çıkıyor anneye de benziyor olabilirsanki bu sefer klasik bebek 2 tane gibi
Hocam bunlar çok tatlı ya maşallah hepsine anneleride çok ilgiliSon halimiz
Ve 6 Yavrusunu birden kanatlarının altına almaya çalışan güzel bir anne
Yoruldu fazlasıyla başka bir kulukcaya izin vermek istemiyorum
Çok teşekkür ederimHocam bunlar çok tatlı ya maşallah hepsine anneleride çok ilgili
Çok teşekkür ederim hocamKocaman olmuşlar. Maşallah hepsine
Maşallah hocam çok tatlılar
Çok teşekkür ediyorum bu sefer ogrenebilmissem eğer Opal var gibi ama en doğrusunu Doğanay hocam söylerMaşallah hocam çok tatlılar
Biraz önce sizin yazdığınızi görmeden önce fark ettim olabilir mi acaba dedim 12 günlük şuan talaşı bol koyuyorum özellikle bu sorun ile karşılaşmamak içinmaşallah çok tatlılar. Telaş etmeyin ancak bir bebekte ufak kalça sorunu olabilir. Çarpık bacakmış gibi bir izlenim verdi ama 2-3 gün daha büyüsün. Sarı bebeğin arkasında ki