3 tane sarı 3 tane mavi var eşitlik var bu kulukcadaYeşile kanka gelmiş bu sefer
3 tane sarı 3 tane mavi var eşitlik var bu kulukcadaYeşile kanka gelmiş bu sefer
Maşallah hepsi birbirinden güzel Çok hevesleniyorum böyle gördükçe3 tane sarı 3 tane mavi var eşitlik var bu kulukcada
ilk bebeğe endeksliler daha çok hocam. Süreci erken görünse de normal sayılırBugün ciflesemelerine şahit oldum en küçük yavru henüz 15 günlük bile olmadı hayır ekstra birşey de vermiyorum bunlar modu yakaladı ama ben bu oyunu bozarım
Ciflesme esnasında acil çağrı sesimle kortular
Tmm da hocam yani böyle giderse dişi intihar ediyor bu sefer yumurtlari alıyor olucam dişinin dengesi bozulmaz değil miilk bebeğe endeksliler daha çok hocam. Süreci erken görünse de normal sayılır
hayır hocam bozulmaz. Bir iki gün stresli olur ancak sonrası toparlayacaktır.Tmm da hocam yani böyle giderse dişi intihar ediyor bu sefer yumurtlari alıyor olucam dişinin dengesi bozulmaz değil mi
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın yazamadımMaşallah hepsi birbirinden güzel Çok hevesleniyorum böyle gördükçe
VALLAHİ Doğanay hocam siz bu işi biliyorsunuz aynen öyle dediğiniz gibi o kadar ürkekler ki elime almak isteyince hepsi bir tarafa kaçıyor bu anaçlarla bu şekilde çok gitmez öğrenmeleri gerekiyor.bunlar çığırtkan, ürkek tayfadan olacak galiba
Erkeği ayırabilirsiniz hocam öyle bir davranışı varsa. Kızgınlıktan yapıyor muhtemelen.. Tabi dişi yetişebileceğine inanıyorsanız ayırın ya da ara ara yanlarına koyun.VALLAHİ Doğanay hocam siz bu işi biliyorsunuz aynen öyle dediğiniz gibi o kadar ürkekler ki elime almak isteyince hepsi bir tarafa kaçıyor bu anaçlarla bu şekilde çok gitmez öğrenmeleri gerekiyor.
erkeğin kuşların kanat tüylerini baya kötü cekistirdigini gördüm
Kafadan da bir tüy kopardı
Erkek bu sefer çok acımasız
Erkek dövdüğü gibi besliyor da dişinin pek yapabileceğini sanmıyorumErkeği ayırabilirsiniz hocam öyle bir davranışı varsa. Kızgınlıktan yapıyor muhtemelen.. Tabi dişi yetişebileceğine inanıyorsanız ayırın ya da ara ara yanlarına koyun.
bu sefer bir yenilik var. Tarçın kanat bebek gelmiş maşallah. En küçük yavru <3t39ymbo.jpg
Yeme düşmeye hazırız
A yok değilmiş o fotoğraf yanıltmisCinsiyet konusunda bende kesin erkek diyorum
Siz benden önce dile getirdiniz bende ilerliyorum öğrenme yolunda demekki
Doğanay hocam yakından net resim ekliyorum
Kesin tarçın değil mi ?