Doğanay hocam Bir yavru kuş elime böyle dışkı bıraktı dün ayırdım sanırım yeterli beslenmiyor aspur ve daldariyi kırıyor baba dövüyordu büyükleri 3 tanesini bu yüzden aldım yuvaliktan yumurta maması yapicam biradan ishal değil değil mi
bunu geçici yapıyorlar ipek hocam. Ara ara böyle olabiliyor, beslenmesinin düzensizliğiyle alakalı kesinlikleDoğanay hocam Bir yavru kuş elime böyle dışkı bıraktı dün ayırdım sanırım yeterli beslenmiyor aspur ve daldariyi kırıyor baba dövüyordu büyükleri 3 tanesini bu yüzden aldım yuvaliktan yumurta maması yapicam biradan ishal değil değil mi
Yaa yavrucum nasıl ürkek bir bebek olacak İşi çok zor hocam, dikkat etmeniz gerekiyorYeni yine yeniden
Bit yuvalık iki kuluçka
Ben bunu alıyım değil mi şimdi almak gerekiyor yani
Üzülüyorum da ama başka bir seçeneğim yok
en şefkatli bebek de bu olur eğer güvenini kazanırsanız hocam. Çok masum ve ürkek bakıyor yavrucuk29 günlük oldu hocam ama baba tüy Yola Yola bu Halle getirdi çok ürkek bildiğiniz gibi
Yakın zamanda Alicam onuda yuvaliktan
Aslında aklımdan geçmiyor değil acaba bunu mu bıraksam kendime diyeen şefkatli bebek de bu olur eğer güvenini kazanırsanız hocam. Çok masum ve ürkek bakıyor yavrucuk