Mustafa Tetik
Forum Sakini
valla artık sıkıntıdan doğru düzgün uyuyamıyorum, kabus görüyorum. İştahtan kesildim. Çok seviyorum en yakın arkadaşım benim. Bir normale dönse çok rahatlayacağım bu gidişle bende hasta olacağım.kıymetli dostum , bakın yine aynı kuşla ilgili başlık açtınız.
bugün 3. başlık oldu![]()
5 gün tam suluğa 5 damla kullandımsulphamezathine kaç gün ve ne dozda kullanmıştınız?
Keşke kullanmasaydım onu ya. Şimdi başlardım ilaca ne güzel. Böyle bekleyemiyorum. Bir de şu an hareketi çok iyi ilaç kullanırsam kötüleşir diye korkuyorum.sulphamezathine kaç gün ve ne dozda kullanmıştınız?
Keşke kullanmasaydım onu ya. Şimdi başlardım ilaca ne güzel. Böyle bekleyemiyorum. Bir de şu an hareketi çok iyi ilaç kullanırsam kötüleşir diye korkuyorum.
Evet normalde de veriyorum. Şimdi uyuyordu uykudan uyandı pek ses çıkarmıyor.sakin ol panik yapma öncelikle. sulphamezathine kullanmakla iyi yaptın, bir kaç tehlikeli ihtimali tek ilaçla eledin. gerekiyorsa yeni ilaca da başlayabilirsin, o kadar da sorun olmaz
normalde kuşa probiyotik ve multivitamin veriyormusun?
mümkünse kusun sesli videosunu paylaşabilirmisin?
Veteriner kilosunun iyi olduğunu söyledi. Benim gördüğüm kadarıyla da kilosuna bir değişme olmadı. Sulphamezathine dışında bir ilaç kullanmadım. Probiyotik olarak probiacti bird veriyordum, şu an diazyme veriyorum. Vitamin olarak da vitalcore veriyorum.kuşta bu kadar stres yapmanızı gerektiren acil birşey ben göremedim (kilo kaybı var mı bilmiyorum)
şu ana kadar sulphamezathine dışında ilaç kullandınız mı?
vitamin ve probiyotik hangi ürünleri kullanıyorsunuz?
Tamamdır çok teşekkürler tekrardan.probiacti probiyotik güzeldir. vitalcore bitince aşağıdaki ürüne geçmenizi öneririm
veterinerin verdiği ilacı kullanınca ciddi 2-3 ihtimal daha elenmiş olacak. o da fayda etmezse duruma göre mantar için antimikotik ilaç kullanılabilir. böylelikle neredeyse bütün ciddi enfeksiyon ihtimalleri elenmiş olur. geriye basit parazit (kurt, tenya vb) rahatsızlıkları ve bazı sistemik problemler kalır
durumunuz müsaitse kesin çözüm için Afyon veterinerlik fakültesinde dışkı analizi yaptırabilirsiniz. çok gelişmiş laboratuvar imkanları var ve ücretleri dışarıya göre gayet uygun. telefonla ön bilgi alabilirsiniz.
size tüm ihtimalleri yazdım nacizane bilgim dahilde, moralinizi bu derece bozmanızı gerektirecek bir durum göremiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 17378
Tamamdır çok teşekkürler tekrardan.
Tamamdır bundan sonra bu başlıktan devam ederim. Şimdi bir-iki gün dinlendirmeyi düşünüyorum. Antibiyotik sonrası vitamini vermeyeceğim çünkü mantar durumu varsa iyi olmadığını okumuştum. Birkaç gün sonra verilen ilaca başlarım. Düzelme görmezsem bu sefer hayvan hastanesine giderim. Zaten ilk başta hayvan hastanesine gidecektim de özel daha iyi olur diye düşünmüştüm. Durumunda bir sıkıntı olursa eklerim.rica ederim, durumunuzu tek başlıkta toplamış olduk, daha tebrübeli arkadaşların da okumasını kolaylaştırdık en önemlisi bu. hekimin size verdiği ilaç muhtemelen aşağıdakinin muadili
bence artik bu başlıktan devam edin
Ekli dosyayı görüntüle 17380
Bugün bir şey farkettim. Yemi ağzına getiriyor, ağzında parçalayıp geri yiyor. Önceden kur yaptığını düşünmüştüm fakat yemi sindiremiyor olabilir mi? Bir dahakine yakalayabilirsem video çekerim.veterinerin verdiği ilaca başlamayacaksanız 2 gün vitamin + 3 gün probiyotik mutlaka verin
Şu an ilacı kullanıyorum, eskisinden daha sulu yapıyor. İlaç işe yararsa kaç günde anlaşılır?veterinerin verdiği ilaca başlamayacaksanız 2 gün vitamin + 3 gün probiyotik mutlaka verin
Şu an ilacı kullanıyorum, eskisinden daha sulu yapıyor. İlaç işe yararsa kaç günde anlaşılır?
Bugün bir şey farkettim. Yemi ağzına getiriyor, ağzında parçalayıp geri yiyor. Önceden kur yaptığını düşünmüştüm fakat yemi sindiremiyor olabilir mi? Bir dahakine yakalayabilirsem video çekerim.
24 saat olmak üzere. O hareketi yaptığını görmedim o zamandan sonra. Suluğa kur yaptığı için öyle yapıyor sanırım. Dışkılar ilaçtan önce bu kadar sulu olmuyordu. Şu an epey arttı.karışımın iceriğini tam bilmiyoruz ama genelde 3 güne kadar iyileşme belirtilerinin başlaması gerekir. ilaca kaç saat önce başladınız, dışkı resimleri ve kuşun videosunu atarmısınız? aşağıdaki hareket devam ediyor mu?