Mustafa Tetik
Forum Sakini
Beni korkutan aylardır devam etmesi. Fakat dışkıda yem, zayıflama, yem yememe gibi bir durum yok çok şükür yalnızca ishal var. Şu an iyi bir probiyotik ve vitamin almam gerekiyor.Çok geçmiş olsun. Bence sizin kuşunuz ileri seviye hastalığı olan bir kuş değil. Tedavi sonuçlarına göre toparlaması kısa sürebilir.
Hocam siz daha önce şu probiyotiği atmışsınız bir megabakteri konusuna. Bunu alayım mı? Bildiğiniz daha işe yarar varsa öneriye açığım.probiyotik + prebiyotik kullanımı faydalı olur, bağırsakları da asidik tutar
Ömer bey gönderiyormuş galiba. Mesaj attım dönüş bekliyorum.Facebook üzerinden doğan babayiğit'e ulaşmaya çalışın. Eda petshop olması lazım emin değilim ama vet schroeder Amfoterisin b ürününü satıyor. Yeni getirdiler diye biliyorum. Tükenmediyse temin ediniz.
Evet Ömer bey gönderiyor özelden de konuşmuştuk ancak buradan da bilgilendireyim. Ömer beyin gönderdiği eğer enjektabl preparatsa ki öyle sanırım oral süspansiyondan etkisi daha az galiba. İstanbulvet Filiz hanım bana oral kullanılmalı eğer yoksa enjektablın da kullanımı uygundur demişti.Ömer bey gönderiyormuş galiba. Mesaj attım dönüş bekliyorum.
Geçmiş olsun. Şu aralar Megabakteri’yi sık görüyoruz. Oldukça sıkıntılı bir hastalık...Testler bitmiş kolibasillozis tespiti varmış. Kolistin ya da florfenikol duyarlı bakteri imiş. Onun dışında herhangi bir şey yok. Yarın amfoterisin B elime ulaşacak. Önce megabakteri tedavisi ardından colimis ile e coli.