Vitaform olmaz hocam. Bactrim veya baytril %2'5 gerekli. Hiç biri temin edilemez ise sulphamazethine zayıf bir alternatif olarak düşünülebilir
Hocam , bu ilaç alternatif olur mu yoksa bactrim veya baytril mi olması şart
Güncel dışkı durumu aşagıdaki gibidir sanırım entrobaclı suyu içmişBen yinede evde bulunması açısından bactrim şurup aldım. Sizce kullanmalımıyım, kullanacaksam uygulaması nasıl olmalı?
Ekli dosyayı görüntüle 29946Ekli dosyayı görüntüle 29947Ekli dosyayı görüntüle 29948
Güncel dışkı durumu aşagıdaki gibidir sanırım entrobaclı suyu içmişBen yinede evde bulunması açısından bactrim şurup aldım. Sizce kullanmalımıyım, kullanacaksam uygulaması nasıl olmalı?
Ekli dosyayı görüntüle 29946Ekli dosyayı görüntüle 29947Ekli dosyayı görüntüle 29948
Hocam şimdi işyerinde olmam dolayısıyla entrobacı ancak akşam verebilirim bu gecikme sıkıntı olmaz değil mi?1 gün daha entrobac verin bence
Hocam şimdi işyerinde olmam dolayısıyla entrobacı ancak akşam verebilirim bu gecikme sıkıntı olmaz değil mi?
dışkı biraz daha iyiye gidiyor olarak mı anlamalıyım bu yorumunuzu ve o zaman Bactrime başlamıyoruz değil mi?
Son bi sorum olucak, entrobac haftada en fazla kaç kere verilmeli , bu akşamda verdğim taktirde 3.kez vermiş oluyorum, fazlası riskli mi?kusun genel durumun iyiyse takip ederek bekleyebilirsiniz. onemli olan elinizde ilaç olması zaten
evet dışkı daha iyi ama niye kötüleşebilir
hocam, bugün avromec verdim ama tam boyun üstüne damlattığımı düşündüm ama sola doğru temas etmiş göze doğru gidiyor sanki , şu an korkudan elim ayağım titriyor nerdeyse ağlayacağım, kuşum şu an bu durumda hayati tehlike yaratır mı(((almam gereken bir önlem var mı yoksa kendi elimle çoçuğun hayatı ile mi oynadımAvromec verilebilir, sorun olmayacaktır. Sindirim sorunu yaşıyorsa daha yumuşak tohumlar içeren besinlere bir süre yönelmek lazım. Aspur, çok az oranda yulaf, japon darısı gibi. Gneelde yem değişimi sonrasi bu sorun düzelse de sindirim problemleri için bactrim veya sulphamazethine denenebilir
haftanın 4 günü tereddütsüz kullanılabilir ama normal döneminde bu kadar vermeye gerek yok.
Kuşumun dışkısındaki sorun devam etmekte bugün böle araça parça siyahlıklar var ne yapmalıyım?ikinci foto dünden siyah minik minik dışkılar bugündenMerhaba yaratmaz ancak göze temas halinde ılık su ile pansuman yapmanız gerekir.
Bi düzeltme yapmak isterim kafes temizliği yaptıktan sonra taban ızgarasını koymayı unuttuğum için dışkısı ile uğraşıp ufalamış olabilir, bactrim yerine entrobaca devam mı etsem hocam, sonuçta bactrim bi ilaç çok gerekli değilse vermeyim bu detay üzerinden tekrar değerlendirmenizi rica ederim, şimdiden teşekkür ederimbence 3 gun bactrim kullanip ilaci birakmadan yaziniz. dışki aslinda cok kotu degil ama kullanabilirsiniz
Tamamdır hocam peki nasıl kullanıcam ve suya mı katacağım ve ölçek ne olucak?o yeşil yayılmalar genelde karaciğer bakteriyel enfeksiyonunu işaret eder
kuşunuz güçlü olduğu için çok sorun yaşamıyorsunuz ancak dediğim gibi ben olsam kuşu daha fazla zorlamam kullanırım
Nasil kullanacagima dair bilgi rica ediyorumSuya katabiliyor muyum ?Tamamdır hocam peki nasıl kullanıcam ve suya mı katacağım ve ölçek ne olucak?
size iki sorum olacak. 1 -avromec i ne kadar zamanda bir kullanmak gerekiyor, kuştakı kaşıntı devam etmekte kaç kullanımdan sonra kuşum rahatlar ?hocam, bugün avromec verdim ama tam boyun üstüne damlattığımı düşündüm ama sola doğru temas etmiş göze doğru gidiyor sanki , şu an korkudan elim ayağım titriyor nerdeyse ağlayacağım, kuşum şu an bu durumda hayati tehlike yaratır mı(((almam gereken bir önlem var mı yoksa kendi elimle çoçuğun hayatı ile mi oynadım
Ekli dosyayı görüntüle 29968