hocalarım @Doğanay Y. ve @neanderthalensis sizin tavsiyeniz ile kuşum için yaklaşık 3 -4 hafta önce l 5 günlük bir bactrim uygulaması yapmıştım sonraki süreçte de entrobac vermeye devam ettim ancak dışkılarda bir türlü istikrar yakalayamadım, bazen çok iyiydi ancak bazende kötü .Bu süreçte yem dışında birşey yemedği için en iyi yemi bulmak içinde bazı denemelerim oldu yani bu süreçte birden değil ama mixleyerek yem değişikliğinde de bulundum, yorumunuz için son günlere ait dışkı fotosunu karışık olarak üzerlerine tarih belirterek paylaşmaktayım.Bu arada ilk defa birkaç gün önce kafese kum koymaya başladım , yiyor mu bilmiyorum, sadece 2 gündür minik kum parçalrını kafes tabanında görebiliyorum.Aynı zamanda bu süreçte kuşumun ihtiyacı olabilir diye küçük bir ezca dolabıda yapmaya çalışıyorum bugün mintiverm ve Sulphamezathine aldım, yarında Triflucan alacağım, ancak bunların hiçbirini daha önce kullanmadım,şimdi size izninizle olursa bazı sorularım olucak.kontrollü ilac kullanimindan korkmayın
parazit için nilverm (veterinerler satar) 6 ayda 1 zaten kullanilması gerekiyor ihmal etmeyin
dışkı 1 haftaya duzelmezse triflucan şurup kullanabilirsiniz
1-kuşumdışkı problemnini neden atlatamıyor
2-Kilo sorunu var mı var ise ne yapmalıyım? (kilo bilgisini fotolarda paylaştım ancak bi kez geldi tartı üstüne doğru mu ve o an sinirim problemi olduğu için mi bu kadar yüksek çıktı bilmiyorum) bu kilodan korkmalımıyım?Nasıl bir yol izmeliyim?
3-buanlattığım problemlerle ilgili korkmalımıyım?
değerli yorumlarınızı rica ediyorum