Paşa iyiydi yine düne kadar ama şimdi dışkısı yine sulu. Dün çok hapşırdı şimdi de böyle ağzında sanki bir sıvı varmış gibi sesler çıkarıyor. Lütfen yardım edin yine neyi var anlamıyorum tam atlatmışken dışkısı ve videosunu ekliyorum alta
Bir tane hazır yumurta maması var, yemiyor. Mamaları pek sevmiyor gibi. Yemindeki ak darıları seçip yiyor, bir de dal darı yiyor sadece. Flagy şurup yerine mikostatin'e devam etsem olmaz mı ki? Tüm param yeme gidecek çünkü... Sıkıntı yaratır mı?Tabiki büyük bir sorun değil konu açmanız ancak kuşun tedavi geçmişini takip etmemiz zorlaşıyor. Mikostatini iki defa kullandıysanız flagy şurup kullanılabilir. Diğer arkadaşlarda yorum yazarlar.. Yem pembe olan.. Mama denedinizmi yiyormu?
@Doğanay Y.- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Solunum sıkıntısı başladı sanırım lütfen yardım edin sürekli böyle ağzını açıp kapatıyor dışkısı normal @neanderthalensis
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Solunum sıkıntısı başladı sanırım lütfen yardım edin sürekli böyle ağzını açıp kapatıyor dışkısı normal @neanderthalensis
Efendim, cidden değil. İnsan hissediyor. Gagadan gelen o ses arttı, ya sindirim ya da solunumla ilgili bir problemi var oğlumun. Çok özür dilerim bakın tekrar tekrar söylüyorum çok meşgul ediyorum belki forumu ama yapacak hiçbir şeyim, en ufak bir çarem olmuyor. Gagasından gelen şapırtı sesi durmuyor. Sık sık da açıp kapatıyor. Durup dururken açıp kapatır mı böyle?Solunum sıkıntısı böyle olmaz kuşun birşeyi yok iyi görünüyor..
@aysenurk Hanım Muhabbet Kuşunuz iyi görünüyor. İlaç kullanmışsınız. Kuşunuzu biraz rahat bırakın. Yemine bi gün keten tohumu bi gün zeytinyağı az miktarda sarımsak yağı katın. İmkan varsa tarçın zerdeçal toz biber gibi gıdalarda katabilirsiniz yağ ile birlikte. Bir gün kekik bir gün de yeşilçay seyreltilmiş şekilde suluğunda verebilirsiniz. Probiyotikte veriniz. Hergünde yeşillik koyun evine. Sadece gıda vitamin gibide düşünmeyin lütfen bol yeşilliklerle oynadığınıda görebilirsiniz. Tekrar durumu paylaşırsınız. Bu forumda kimsede meşgul ediyorsunuz demez rahat olunEfendim, cidden değil. İnsan hissediyor. Gagadan gelen o ses arttı, ya sindirim ya da solunumla ilgili bir problemi var oğlumun. Çok özür dilerim bakın tekrar tekrar söylüyorum çok meşgul ediyorum belki forumu ama yapacak hiçbir şeyim, en ufak bir çarem olmuyor. Gagasından gelen şapırtı sesi durmuyor. Sık sık da açıp kapatıyor. Durup dururken açıp kapatır mı böyle?
Efendim, cidden değil. İnsan hissediyor. Gagadan gelen o ses arttı, ya sindirim ya da solunumla ilgili bir problemi var oğlumun. Çok özür dilerim bakın tekrar tekrar söylüyorum çok meşgul ediyorum belki forumu ama yapacak hiçbir şeyim, en ufak bir çarem olmuyor. Gagasından gelen şapırtı sesi durmuyor. Sık sık da açıp kapatıyor. Durup dururken açıp kapatır mı böyle?
Dışkısı bu hâlde. Geceleri çok bozuyor nedense. Akşam dışkısı normal, sabah bir kalkıyorum felaket bozulmuş. Yumurta verin dediler yemiyor ama yumurtayı.güncel bir video ya da görsel ekler misiniz?
güncel bir video ya da görsel ekler misiniz?
Hassas tartımız yok maalesef... Sivriliği ise normal asla eskisi kadar gelmiyor ele. Yemesi içmesi de normal gibi. Yine de arada elle besleyip destekliyorumMerhaba, hassas tarti ile ağırlığını kontrol eder misiniz? Bir de göğüs kemiği sivriligine bakınız
Parazit ne gibi sorunlara yol açıyor? Denge kaybı, uçması vesaire bundan etkileniyor olabilir mi? Gece cidden bakacağım ama elimde bulunması gereken ilaçlar var mı?Öncelikle Gecmiş olsun.
Kafes Dibine Pecete serin ve Sabah kontrol edin, Boncuk boncuk ılerleme varsa bu iç veya dıs parazit olabılır.
Kusu belli zamanlarda Anus kısmını gece kontrol edınız, YURUYEN Bişiler varsa bu Parazit sorunu olabılır.
Cok fazla yesıllık ishal yapacaktır, fazlasindan kacının derim.
Dal dari verin Toparlanmasına yardımcı olur.
Merhaba, dış parazit için iki ürün gerekiyor ancak öncelikli vilmectin almalısınız.@Doğanay Y. Merhaba doğanay bey, sitraks muadili iç parazit için önerebileceğiniz ilaç var mı? Nilverm alabileceğim bir yer bulamıyorum aynı şekilde Sitraks da... Dış parazit için ne kullanmalıyım ayrıca?
Parazit ne gibi sorunlara yol açıyor? Denge kaybı, uçması vesaire bundan etkileniyor olabilir mi? Gece cidden bakacağım ama elimde bulunması gereken ilaçlar var mı?