evet,genellikle bu kullanılıyorTamamdır çok teşekkür ediyorum.
Bu bildiğimiz dezenfektan dimi yani diğerlerinden ne farkı var
evet,genellikle bu kullanılıyorTamamdır çok teşekkür ediyorum.
Bu bildiğimiz dezenfektan dimi yani diğerlerinden ne farkı var
Duygu hanım,
Muhabbet kuşunuzun tarafımıza gönderdiğiniz dışkı örneklerinden yapılan parazitolojik ver bakteriyolojik bakı sonucunda;
Makroskobik bakı: Dışkıda sindirilmemiş yem taneleri, bağırsak mukoza parçaları belirlendi.
Mikroskobik ön bakı: Mikroskop alanında bol miktarda hücresel döküntü ve megabakteri belirlendi.
Bakteriyolojik muayene: E.coli belirlendi.
Gram Boyama: Megabakteri tespit edildi
Antibiyogram Testi: Enrofloksasin ve Colistin sülfata duyarlılık tespit edildi.
Sonuç: Dışkı örneğinde yapılan inceleme sonucunda Megabakteriozis ve Kolibasillozis olmak üzere miks karakterde bir enfeksiyon olduğu düşünülmektedir.
Önerilen tedavi yöntemleri uygulanarak takip edilmelidir.
Saygılarımla,
Ilaci eczaneden değil, veteriner kliniginden almanız gerekiyor.Arkadaşlar merhaba
antibiyotik çalıştığım yerlerde ki eczanelerde ne yazık ki yok.
Akşam eve gittiğim de nöbetcileri arayacağım ordada yoksa pazartesi izinliyim o zaman halledeceğim
eyvah eyvah inşallah her yerde bulabileceğim bir şeydir pazartesi tüm Ankara’yı dolaşayım bariIlaci eczaneden değil, veteriner kliniginden almanız gerekiyor.
Tebrikler dordunuze yulaf vermeyin artık tüye sokmayalim iyiceAbileri, Ablaları kuzum 36 gr
bugün daha az kabarık
Yumurta mamasını çok sevdi
Pelet yedi
Arada sirkeli suyundan içti
Cleasing tea sini içti
Arada yulaf yedi
Uyudu
göbüşünü doyurdu
Dışkısı kıvamlı ve normal
Güzel gidiyoruz,biz kazanacağız
TamamdırTebrikler dordunuze yulaf vermeyin artık tüye sokmayalim iyice
Abileri, Ablaları kuzum 36 gr
bugün daha az kabarık
Yumurta mamasını çok sevdi
Pelet yedi
Arada sirkeli suyundan içti
Cleasing tea sini içti
Arada yulaf yedi
Uyudu
göbüşünü doyurdu
Dışkısı kıvamlı ve normal
Güzel gidiyoruz,biz kazanacağız
Arkadaşlar bu dışkı normalmidir
bizim kız da oğlan da böyle çıkardı
HaklısınızHem bitki çayı, hem sirke, hem ilaç verirsen dışkının böyle olması normal.... Bunlardan birini seçmen lazım ya amfoterisin yada diğerleri.... Herşeyi aynı anda kullanamazsın!
Megabakter icin verdiğiniz ilacın etken maddesiHaklısınız
amfoterisin ne demek peki
şimdi cleasing tea
Ve sirkeli sumu vereyim sadece
Haklısınız
amfoterisin ne demek peki
şimdi cleasing tea
Ve sirkeli sumu vereyim sadece
Karaciğer kritik bir organ 2 ayda veya 6 ayda düzen tutan bir organ değil. Karaciğer tedavileri ay olarak değil yıl olarak hesap ediliyor ne yazık ki.Kullandığınız ilacın etken maddesi Duygu hanım siz bilirsiniz ama bence clesing tea falan vermeyin. O kadar kuşa verildi ve hiçbirinde bir faydası olmadı daha öncede yazmıştım. Sirke ise külliyen lüzumsuz...Sadece megabakter ilacına devam edin başka birşey kullanmayın. Ve kuşunuzuda her ne yiyorsa onlarla besleyin besleyebildiğiniz kadar. Yulaf olur, mama olur sebze olur ne olursa. Yeterki beslensin ok...
Karaciğer kritik bir organ 2 ayda veya 6 ayda düzen tutan bir organ değil. Karaciğer tedavileri ay olarak değil yıl olarak hesap ediliyor ne yazık ki.
O bana sadece flagly önermişti.Bağırsak mukoza parçaları iyi değil muhtemelen parazitte var kuşta. Tek doz sitraks uygulayabilirsiniz. Ek olarak bağırsakta protozoal parazitte olabilir. Onun içinde flagyl uygulanabilir. Artı düzenli probiyotik ve K vitaminide iyi olucaktır. Tabi asıl sorunumuz olan megabakter tedavisinin sonuç vermesini beklemek gerekiyor...
Benim anlamadığım bağırsak mukoza parçalarını görmüşken parazit için bir ilaç neden önermedi acaba?
Ecoli için zaten enrofloksasin ve colistine duyarlıymış onun içinde megabakter tedavisinden sonra tyson ilaçları kullanılabilir. İnternetten kolayca ulaşabilirsiniz. Yada veterinerlerden bu etken maddeli ilaçlardan birini bulabilirsiniz...
O bana sadece flagly önermişti.
Ümit bey şimdi ben bu megabakteri tedavisini yaptıktan sonra mı bu söylediklerinizi uygulayayım?
Yoksa pazartesi sitraks dediğini ilacı alıp bir damla damlatayım mi ağzına ?