2. Günün 4. Dozunu biraz önce aldı güzel kızım..
dışkısı gayet normaldi tabi tohumları hala sindiremiyor..
ilacını içti, şimdi pelet be yulaf yiyor.
İlaç kullanmaya başladıktan sonra enerjisi nasıl? İyiye gidiş varmı?
2. Günün 4. Dozunu biraz önce aldı güzel kızım..
dışkısı gayet normaldi tabi tohumları hala sindiremiyor..
ilacını içti, şimdi pelet be yulaf yiyor.
Çok şükür daha iyiİlaç kullanmaya başladıktan sonra enerjisi nasıl? İyiye gidiş varmı?
Cift enfeksiyon ile uğraşıyor güçlü kızınız ikisi de sindirim sistemine saldıranÇok şükür daha iyi
Oğluma kafa bile atıyor cadı
tabi eskisi gibi değil ama hastalandığında ki gibi hiç değil.
Size tohum vermemeniz gerektiğini belirtiyorum ama siz veriyorsunuz,pelet yeme tohum yem vermemek için geçilir. Ikisi bir arada tüketilsin diye değil. Tohum yemlerin tek katkısı kusunuza aci çektirmek su aşamada.Günaydın
3. gündeyiz kızımın sabaha kadar ki dışkıları hep yemli.
Sabaha karşı yine kafesin dibine atladı biraz orada uyudu daha sonra hemen yan kafese fıstığın yanına geçti orada dinlendi.
hala aşırı olmasa da kabarık.
Hocam ısrarla vermiyor yanlış okumadiysam diğer kuşun kafesine gidip arada yiyormuş yoksa duygu hanım pelet, yulaf ve yumurta veriyorSize tohum vermemeniz gerektiğini belirtiyorum ama siz veriyorsunuz,pelet yeme tohum yem vermemek için geçilir. Ikisi bir arada tüketilsin diye değil. Tohum yemlerin tek katkısı kusunuza aci çektirmek su aşamada.
Sıkıntı orada zaten anladığım kadarıyla iki kuşta pelet yem tüketiyor haliyle tohum yem kullanılmamalı. Pelet yem sadece tohumla beslenildiği için oluşan rahatsızlıkların ve organ hasarlarının önlenmesi için kullanılıyor. Hem pelet yem hemde tohum yem kullanmanın iyi bir yanı yokHocam ısrarla vermiyor yanlış okumadiysam diğer kuşun kafesine gidip arada yiyormuş yoksa duygu hanım pelet, yulaf ve yumurta veriyor
İnanın vermiyorum fakatSize tohum vermemeniz gerektiğini belirtiyorum ama siz veriyorsunuz,pelet yeme tohum yem vermemek için geçilir. Ikisi bir arada tüketilsin diye değil. Tohum yemlerin tek katkısı kusunuza aci çektirmek su aşamada.
Çok teşekkür ederim.Sürecinizi dikkatle takip ediyorum. Çoklu fikirleri dinlemek zordur o yüzden en doğru karar ve süreç ile gitmeniz isabetli oldu. En önemlisi veteriner ve laboratuvar desteği ile bilimsel bir süreç takibi yapılıyor olması. Çok sabırlı ve soğukkanlı olmak gerekiyor. Bizlerin de buradan öğreneceğimiz çok şey var. Umarım bu tedaviyi başarı ile tamamlarsınız.
Eğer diğer kuşta pelet yiyorsa tohum yemleri alınız. Dediğim gibi bir faydası yokİnanın vermiyorum fakat
Arada gözümüzü ayırdığımız anda fıstıgın kafesine dalıyor ve oradaki yemleri yiyor.
Birde hızlı hızlı yiyor ki anlatamam size biliyor yakalandıgında dışarı cıkarılacağını
Haricinde dışarda kendi kafesinde her yer de sadece pelet yemi ve yulaf tohumu var
Ben sempati vete en son götürdüğümde orada ki gaitaya bakan bayan arkadaşa Şey sormuştum.Sıkıntı orada zaten anladığım kadarıyla iki kuşta pelet yem tüketiyor haliyle tohum yem kullanılmamalı. Pelet yem sadece tohumla beslenildiği için oluşan rahatsızlıkların ve organ hasarlarının önlenmesi için kullanılıyor. Hem pelet yem hemde tohum yem kullanmanın iyi bir yanı yok
Onun önüne ne verseniz yer gibime geliyor. Ama yine de bugün deneyeceğim bakalım nasıl bir sonuç alacağım onda daEğer diğer kuşta pelet yiyorsa tohum yemleri alınız. Dediğim gibi bir faydası yok
Teşekkür ederim"Mavi Hindiba İçerdiği Vitaminler ve Besin Değeri
Besin değeri olarak çinko, magnezyum, manganez, kalsiyum, demir folik asit, potasyum, A, B1, B2, B3, B5, Bu ve C vitaminlerini içerir. 100 gram mavi hindibada 90 kalori bulunur.
Çayının Yapılması
1 su bardağı suyu kaynatın. Üzerine 2 tatlı kaşığı mavi hindibayı ekleyin. 10 dakika demleyin.
Not: Bitki çaylarını kaynatmayın ve yarı yarıya seyrelterek vermeye çalışın. "
Bu şekilde bilgiler buldum ama yine de veterinere sorma şansın varsa iyi olur. Kullandığı ilaçlar da var çünkü kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Sonrasında iyi olduğunda kilo alsın diye de yapabilirsin
Açık konuşmak gerekirse ben doğrudan antibiyotiğin kullanılması tarafındayım.Arkadaşlar merhaba
laboratuvar da ki Ömer bey antibiyogram sonucunu şöyle belirtti;
Antibiyogramınız sonucunda enrofloksasin etken maddesine duyarlılık belirlendi. Ancak mevcut tedavi süreci ve probiyotik uygulamalarınızı tamamlamanız sonrasında antibiyotik 6 gün uygulanabilir.
Enrofloksasin içeren kuş ve kanatlı hayvan formu olan 100 ml ekonomik boyutta olanlar var.Şu an uygulamanızın tamamlanmasını bekleyeceğiz.
Bitiminde antibiyotik uygulayacaksınız.
Enromis 100 ml.
Buna dayanarak düşüncelerinizi ve tedavi
Planlamanızı merak ediyorum.
Ben söylediklerinden bir şey anlamadım.
Türkçesini bana yazabilirseniz çok sevinirim.