Kendisi böyle bir şey söyledi.Açık konuşmak gerekirse ben doğrudan antibiyotiğin kullanılması tarafındayım.
Ömer bey ile siz tedavi süreci hakkında anladığım kadarıyla bir süreç planı yapmışsınız bu planı takiben antibiyotiği kullanalım demiş.
Fungizone 30 gün kullanılacak başka kaçar yolu yok. Eğer İzmir'de olsaydınız periyotlar ile kontrol edilir ve megabakterinin durumuna göre daha erken bitirme şansımız olabilirdi. Antibiyotik uygulaması da 15 gün olmalı bence 7 günde etkisini görmek çok zor oluyor.Kendisi böyle bir şey söyledi.
fungizone 10 uygulama alsın
10 uygulama da probiyotik alsın
Sonra 6 gün antibiyotik kullansın dedi.
benim merak ettiğim ve önemsediğin bu işin başından geçmiş deneyimlemiş ve çözüme ulaştırmış insanların yani sizlerin düşünceleri.
Ömer beye kalsa flagy verecekti.
Şimdi ben sizden ricam ben bu fungizone ilacı kaç gün kullanayım ve antibiyotik hangi aralıklarda kaç gün vereyim
Tamamdır peki önerilen antibiyotik uygunmudurFungizone 30 gün kullanılacak başka kaçar yolu yok. Eğer İzmir'de olsaydınız periyotlar ile kontrol edilir ve megabakterinin durumuna göre daha erken bitirme şansımız olabilirdi. Antibiyotik uygulaması da 15 gün olmalı bence 7 günde etkisini görmek çok zor oluyor.
Zaten dün iki etken maddesi verdim Biri çıktı uygundur. Doz söyledi mi size ?Tamamdır peki önerilen antibiyotik uygunmudur
Hayır doz söylemedi sonra başlayın DİEZaten dün iki etken maddesi verdim Biri çıktı uygundur. Doz söyledi mi size ?
Kuşlarınız çok fazla yulaf yiyor. Pelet yanında yulafa da ihtiyaç yok. Yulaf ödül amaçlı aralıklarla verilebilir. Hasta kuşunuz besinsiz kalmasın diyerek söylememiştim ama sizin ki biraz ana öğün gibi olmaya başlamış %10 Enrofloksasin oral etken maddeli antibiyotik almanız yeterlidir. Her gün ağızdan 1 damla olacak şekilde. Tadı kötüdür yutturmakta güçlük çekebilirsiniz.Hayır doz söylemedi sonra başlayın DİE
Bu antibiyotik heryerde bulunabilen bir şey değil mi
Tüh yapmayın ya sağlığı için mecbur içecek şaplik.Kuşlarınız çok fazla yulaf yiyor. Pelet yanında yulafa da ihtiyaç yok. Yulaf ödül amaçlı aralıklarla verilebilir. Hasta kuşunuz besinsiz kalmasın diyerek söylememiştim ama sizin ki biraz ana öğün gibi olmaya başlamış %10 Enrofloksasin oral etken maddeli antibiyotik almanız yeterlidir. Her gün ağızdan 1 damla olacak şekilde. Tadı kötüdür yutturmakta güçlük çekebilirsiniz.
Bugün sabah ki ağırlık durumu neydi ?Tüh yapmayın ya sağlığı için mecbur içecek şaplik.
Haklısınız yulaf canavarı öyle böyle sevmiyor
35 gr. Bu arada Mail olarak sonuç geldi yazıyorum burayaBugün sabah ki ağırlık durumu neydi ?
Ağırlık kaybı durmuş gibi görünüyor o halde ?35 gr. Bu arada Mail olarak sonuç geldi yazıyorum buraya
Sanırım yani iki gündür aynı kiloda.Ağırlık kaybı durmuş gibi görünüyor o halde ?
34 gr da görmüştük unutmayalım Şimdi güzel bir dezenfektan almanız gerekiyor. Genellikle Virkon S tarzı dezenfektanlar bu durumlar için kullanılabiliyorSanırım yani iki gündür aynı kiloda.
Aa süper alırım tabi.34 gr da görmüştük unutmayalım Şimdi güzel bir dezenfektan almanız gerekiyor. Genellikle Virkon S tarzı dezenfektanlar bu durumlar için kullanılabiliyor
internette mevcutAa süper alırım tabi.
Nerden temin edeyim ve neyi dezenfekte edicem.
Ben hergün lysloll ve silva ile her yeri ediyorum ama
Bu mesajınızı az önce gördüm, o kliniği kimlere emanet etmişler öyle.... Pelet yemde bu kuşların yediği hemen hemen tüm tohumlar ve tahıllar bulunur hatta ve hatta normal koşullarda yiyemediği yararlı tohumlar da bulunur. Haliyle karbonhidrat, yağ ve proteinin yanı sıra vitamin mineraller de bulunur. Ankara'ya dönünce cleasing tea alabileceğim tek yer dönünce bu çalışanlarla tanışacağız anlaşılan.Ben sempati vete en son götürdüğümde orada ki gaitaya bakan bayan arkadaşa Şey sormuştum.
Pelet yiyorsa tohum yemesine gerek yok kaldırayım mi dedim.
Kendisi bana şöyle cevap vermişti
hayır biri protein biri karbonhidrat ikisine de ihtiyacı var kaldırmayın demişti.
tabi ne kadar sağlıklı bir Bilgi güvenmediğim için bir şey dememiştim.
Ama öyle diyorsanız diğer oğlumunda kafesinden kaldırıyorum ona da sadece pelet ve yulaf koyacağım bakalım ne olacak
Tamamdır çok teşekkür ediyorum.internette mevcut
gr pet ürünleri diye bir sayfa var güvenilirdir