eczanelerde bulunmaz. Veterinerlerden temin edilebilir.Tetramezatin yemli dışkıyi düzeltir mi ve sanırım eczanelerde var dimi
eczanelerde bulunmaz. Veterinerlerden temin edilebilir.Tetramezatin yemli dışkıyi düzeltir mi ve sanırım eczanelerde var dimi
Peki teşekkürler nilvermi buldum yarın almaya çalışıcam ama netcoxu bulamadım nilverm yeterli olur mueczanelerde bulunmaz. Veterinerlerden temin edilebilir.
Ne almalıyım peki yemli dışkıyı geçirmek içinyemli dışkı için nilverm yetersiz kalır
Nilvermi alıp 2 gün kullansam üst üste geçirebilir miNe almalıyım peki yemli dışkıyı geçirmek için
bir kaç ilaç ismi yazmıştım ya, onlardan herhangi biri olabilir. Yeterli gelecektir yazdıklarım. Tetramezetin de yeterli gelirabi nilverm ve tetramezatini kullansam olur mu netcoxu bulamadim hiç bi yerde
Peki nilverm almıcam o zaman tetramezetin alırım abi sadecebir kaç ilaç ismi yazmıştım ya, onlardan herhangi biri olabilir. Yeterli gelecektir yazdıklarım. Tetramezetin de yeterli gelir
yeterli olur büyük ihtimalle. Aşırı komplike durumlarda bazen birden fazla etken maddeli ilaç tercih etmek gerekebiliyor ancak şu aşamada bence yeterli gelir.Peki nilverm almıcam o zaman tetramezetin alırım abi sadece
Evet abi dışkısında yemden başka bişey yok bide nefes alış verişi hızlı tetramezetini alıp kullaniyim yeterli olur umarım ne kadar doz vermem gerek abi ve kaç gün vermeliyimyeterli olur büyük ihtimalle. Aşırı komplike durumlarda bazen birden fazla etken maddeli ilaç tercih etmek gerekebiliyor ancak şu aşamada bence yeterli gelir.
ürünü bulduğunuzda detaylı yazarım kullanımını. İlk aşamada 3 gün sonrasını değerlendirelim.Evet abi dışkısında yemden başka bişey yok bide nefes alış verişi hızlı tetramezetini alıp kullaniyim yeterli olur umarım ne kadar doz vermem gerek abi ve kaç gün vermeliyim
Abi tetramezatini de bulamadım hiç bi yerde yok bactrim alsam olur mu yeterli gelir mi eczanelerde var sanırım o yemli dışkıyı geçirir miürünü bulduğunuzda detaylı yazarım kullanımını. İlk aşamada 3 gün sonrasını değerlendirelim.
yeterli gelir. Alabilirsin hocamAbi tetramezatini de bulamadım hiç bi yerde yok bactrim alsam olur mu yeterli gelir mi eczanelerde var sanırım o yemli dışkıyı geçirir mi
Tm abiyeterli gelir. Alabilirsin hocam
Abi ve hâlâ yumurtlamadi 13 gün oldu yuva da daha uzun kalmaya başladı şişliği de belli oluyor baya dün 1 kere daha ciftlestiklerini gördüm normalde kaç gün sürüyor 1. Yumurtayı yapması ve yanındaki kuşa eşine bactrim vermemem mi gerek direkt ağzına mı damlaticam ilacı abiyeterli gelir. Alabilirsin hocam
Dişi eşleşmeye net kararlı ise 14 gün içinde genelde yumurtlar.Abi ve hâlâ yumurtlamadi 13 gün oldu yuva da daha uzun kalmaya başladı şişliği de belli oluyor baya dün 1 kere daha ciftlestiklerini gördüm normalde kaç gün sürüyor 1. Yumurtayı yapması ve yanındaki kuşa eşine bactrim vermemem mi gerek direkt ağzına mı damlaticam ilacı abi
Abi ilacı aldım sağlıklı olan kuşa vermicem sanırım dimi nasıl vermem gerek kuşa doz olarak ağzına mı damlaticamDişi eşleşmeye net kararlı ise 14 gün içinde genelde yumurtlar.
Abi az önce ağzına 1 damla damlattim normal de nasıl vermem gerekAbi ilacı aldım sağlıklı olan kuşa vermicem sanırım dimi nasıl vermem gerek kuşa doz olarak ağzına mı damlaticam
İçme suyuna koyabilirim ama kafeste 1 kuş daha var abi o sağlıklı zararı dokunmaz mi ona ve kaç gün vermeliyim abi ilactan sonra da probiyotik şart mıSabah akşam ağızdan birer damla yeterli olur.
Ağızdan vermekte zorlanıyorsanız eğer yarım içme suyuna 8 damla eklemekte yarar var