Muhabbet kuşum yem yerken gagasını açıp kapatıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hayal E.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayal E.

Forum Sakini
Merhaba iyi günler muhabbet kusum erkek yem yedikten sonra gagasını sürekli açıp kapatıyor sonra tüneğe çıkıp geviş getirir gibi yapıyor Solunum ya da kursak mantarı olduğunu düşünmüyorum biraz isali var yeşil sulu gibi bu hareketi sadece yem yedikten sonra 7 dakika falan yapıyor sürekli açıp kapasa solunum derdim ya da salya falan olsa mantar derdim her siteden araştırdım ama başka bi neden bulamadım veterinere götürdüm kuşlar hakkında bilgim yok dedi lütfen yardımcı olun o benim her şeyim

Bu olur mu bunu triflucan lı suya mı katıyım andazol lü suya mı bir de dediğiniz gibi yaparsam andazollü su sadece 2-3 saat duracak
Evet 3-4 saat dursa yeter yaklaşık yarım damla veya 1 damla andazol almış olur buda yeter şimdilik. Amacım araya sıkıştırmak andazolü. Yarınki gelişmeleri de mutlaka yazın. Aynı andazol uygulamasını hepsi için yapın bugün.

6 yaşındaki erkek kuşa da 7 gün triflucan + flagyle + bt amin, 7 gün de teiflucan + bt amin. Toplam 15 gün tedavi edin. Sonrasında probiyotik ve bt amin devam. Hatta bütün hepsine uygulayın bu tedaviyi. Tedavinin 4. Günü ve 8. Günü temas ettikkeri her ne varsa detay aylamaksızın dezenfekte edin.
Hocam hepsine aynı uygulamayı yapıcam 3 kuşada ama bt amin yok onun yerine başka bir vitamin katsam olur mu ve kaçar damla ölçeklerini söyler misiniz bir de andazol ü ne zaman kullanayım hiçbirine kullanmadım sadece kuşlarımın 2 sinde triflucanlı su diğerinde enrocure li su mevcut şuan

Geri