Bravo çok iyi şeyler yapıyorsunuz kafanıza göre

. Sonra da hocam 7 gün ikaçlı su verdim bir faydası olmadı deyip, kendiniz yanılmakla kalmaz bizi de yanıltırsınız. Sizce gerçektwn ilaç vermiş oluyor musunuz bu şekilde ?
Ee Sonra nolcak başka ilaç başlanacak olmadı başka ilaç daha... kuş ölene kadar çabala, dön dur ama nafile tabi.
Hocam eğer dediklerimizi harfiyen yapmayacaksanız ne yapmanız gerektiğini biliyor olmalısınız dolayısıyla size yardımcı olamayız. Bir canlıya belkide yapılacak en büyük kötülük anlamsız yere ona acımaktır. Su içmesini istemenizi anlıyorum susuz bırakalım da demiyorum zaten ama böyle tedavi OLMAZ nokta. Arap saçına döner her şey. Kısır döngü yaşamaktan öteye gidemeyiz bu şekilde.
Bir canlıya tedavi başlanmışsa tam tedavi edilir.. Su az içtiği düşünülüp ona acınıyor diyelim o zaman hiç tedavi başlanmaz ! Yarım tedavi tedavisizlikten çok daha kötüdür emin olun. Kesinlikle çok daha kötüdür !
İlaç sulukta durduğu kokusu kuşa ulaştığı için kuşu tedavi etmez, kuş suluktaki ilaçlı suyu içtiği için tedavi olur.
Kuş hasta olduğunun veya tedavisi için ilaç içmesi gerektiğinin farkında değildir. Biraz su içeyim sonra ilaç da içerim bilincinde de değildir. Sizin yönteminiz kuşun susuzluğunu giderdiği için yaklaşık ertesi güne kadar kuş ilaçlı suyu içmeyecektir emin olun.
Evet çok uzattım farkındayım ama bu konuda çok doluyum. Sizinle birebir aynı hatayı yapan çok kişi var çünkü. İlaçlı suyu kokladıktan sonra iyileşme bekkeyenlere bile rastlamışlığım var çünkü.