Kuşlarınızın genelinde özellikle de beyaz olan kuşta eskiye oranla bariz iyileşme var. İyottan sonra mı oldu bu gelişme ?
Size daha önce de söylemiştim. Kuşlarınızın asıl sorunu hareketsizlik. Birkaç gün önce turuncu kafeste tünek sayısı fazla diye yırtınmıştım. Bugün gönderdiğiniz videoya bakıyorum hala 2 den fazla. Siz ilaçla iyileşsinler istiyorsunuz bunu anlıyorum ancak sizin kuşlarınızın antibiyotik ve benzeri ilaçlık durumları yok.
Bazı anneler vardır çocuklarını doktora götürdüklerinde hadtalığı abartırlar doktora anlatırken. Bunu hangi psikolojiyle yaparlar bilmiyorum. Doktor daha iyi tedavi etsin diye mi ? ( daha iyi tedavi diye birşey yoktur doğru veya yanlış tedavi vardır bu arada )
Daha fazla ilaç yazsın da tedavi garantilensin diye mi ? ( gereksiz ilaç da kötüdür )
Sizde de benzer abartma eğilimi seziyorum. Bu kadar evham yapmayın. Kuşlara hareket imkanı sağlayın. Zamanla zayıflamalarını sağlayın. Carnisspeed, bt amin ve enzim içerikli probiyotik desteklerini aksatmayın. Gerisi kendiliğinden gelir.