Muhabbet kuşum yem yerken gagasını açıp kapatıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hayal E.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayal E.

Forum Sakini
Merhaba iyi günler muhabbet kusum erkek yem yedikten sonra gagasını sürekli açıp kapatıyor sonra tüneğe çıkıp geviş getirir gibi yapıyor Solunum ya da kursak mantarı olduğunu düşünmüyorum biraz isali var yeşil sulu gibi bu hareketi sadece yem yedikten sonra 7 dakika falan yapıyor sürekli açıp kapasa solunum derdim ya da salya falan olsa mantar derdim her siteden araştırdım ama başka bi neden bulamadım veterinere götürdüm kuşlar hakkında bilgim yok dedi lütfen yardımcı olun o benim her şeyim

Hep mi böyle hareketsizler ? Günün hangi saatinde hareketli oluyorlar ?
Son 4-5 gündür böyleler genel olarak hareketsiz duruyorlar ama ara sıra yem yedikten sonra hareketleniyorlar birbirleriyle konuşuyorlar bulut topuyla oynuyor kafeste asılı olan ona kur yapıyor bazen belli bir saati yok şuan ötmeye başladılar mesela

Bir de hocam bu hep var yıllardır bulut un üst tarafı şişiyor gün içerisinde şişip iniyor kur yaparken konuşurken sanki havayla dolup iniyor gibi normal dururken de oluyor bu fotoğraftakinden daha fazla şiştiği de oluyor daha çok sağ tarafı orası et değil 1000066955.webp

Hocam ben kuşlarımın hepsine bu tedaviyi uyguluyorum diğerleri de bulut gibi halsiz olduğu için en küçük kabarık duran dişi kuşumun bu sabah kafese baktığımda dışkısı bu şekildeydi sarıydı ben de ne olur ne olmaz diye söylemek istedim 1000067005.webp

Sormadan başlamanız başa buyruk bir davranış olmuş ama kuşlar sürekli halsiz dediğiniz için zaten bende hepsine başlayın diyecektim. Devam edin. Tedavinin 3. Günü bt amin forte de başlayın.

Son düzenleme:
Sormadan başlamanız başa buyruk bir davranış olmuş ama. Kuşlar sürekli halsiz dediğümçniz için zaten ben hepsine başlayın diyecektim. Devam edin. Tedavinin 3. Günü bt amin forte de başlayın.
Evet hocam sadece bulut a verecektim hepsi uyukluyor kabarık duruyor halsiz duruyor o yüzden hepsine veriyorum bt amin den ne kadar katayım 8 damla triflucan 1/8 biteral veriyorum

Geri