Onlar kalmadi bile@Doğanay Y. Gelsin meydan okuyorum
Bu yeni kardesi bunun gibiydi buda suan yavru 45 50 günlük bisi
Fitnes calistirioz kafeste @Muratsani teksas diye verecem vucut birazdaha gelissin deÇok atletik duruyor kanka
Ohoo bunuda @Muratsani çözsün herşeyi devletten beklemeyin
Helal olsun sana 11 dersin anlarımda 14 nerden buldunSonuc 14 neyi arastirionuz ki
Boşver kafani nie öle anlamsız matematik e yorarsın ki @Ümit T. Bi sor halfsider kus fiyatini belki okumaktan fikrin degise bilir 8 10 lira kalk onu nasil ürete bilirim die ugras ayda 2 tane yakalasan yeter@Ümit T. Hocam ben ondan daha zor sorular çözüyorum hemde günde 210 tane.
Bugün moralim bozuldu onu tamir ediyorum.
Ben soğuk kanlı bir insanım canlı şeylri incelemek çok hoşuma gidiyor. Ondan tıp isteyemBoşver kafani nie öle anlamsız matematik e yorarsın ki @Ümit T. Bi sor halfsider kus fiyatini belki okumaktan fikrin degise bilir 8 10 lira kalk onu nasil ürete bilirim die ugras ayda 2 tane yakalasan yeter
Sizce bu zalım govid 19 dan kurtulur muyuz?
O değilde çinde şuan virüs yokya ?Aşıları hızlı bir şekilde dünyaya dağıtırlarsa kısa sürede kurtuluruz. Ve adaletli bir şekilde tabiki. Mesela kanada'nın nüfusunun 2 katı kadar aşıyı stokladığını biliyormuydunuz?
Uzak dogu sporlari ile ugrasiomVar mı spor dalı ile uğraşan? Hobi olarak, profesyonel olarak fark etmez..
Var mı spor dalı ile uğraşan? Hobi olarak, profesyonel olarak fark etmez..
Dışarı mı çıkıyom ki spor yapayım.Var mı spor dalı ile uğraşan? Hobi olarak, profesyonel olarak fark etmez..