Uzak dogu sporlari ile ugrasiom
Koşu ve krav maga var bende de hobi olarakVar mı spor dalı ile uğraşan? Hobi olarak, profesyonel olarak fark etmez..
AynnFunku mu
Her gün en az 10000 adım yürümeye çalışıyorum.Yaz boyu da yüzme.Kadınlar olarak savunma-dövüş sporlarından birinide öğrenmek lazım aslında.
Evet saat ya da adım sayarla yürüyorum kadın-erkek gücü de önemli tabi.En azından bir iki teknik bilmek lazım.Bir tacizcinin boksör bir kadına denk gelmesi çok güzeldi ama.İzlediğim en iyi şeylerden biriydiAdımlarınımı sayıyosun Hazal Boks yada kick boks en pratik ve en etklileridir tavsiye ederim Bir yerden sonra artık herşeyi otomatik yapıyorsun! Düşünerek kavga olmaz zaten yok kolunu bükeyim yok arkasına geçip çelme takayım falan derken yersin dayağı
Thai chi müthiş bir olay kesinlikle... Uzak doğu sporlarında temel sayılabilecek öğreti ve hareketlerle doludur. Ginga vardır mesela, ginga da benzer yapıda bir durumdur. Keşke durumum olsaydıda devam etseydim özel olarak...Tiyatro okurken derslerimizden birisiydi bu Yoksa pata küte adamlarız, ne işimiz var ?
Eskrim de keza aynı...
Yine aynı şekilde, kolay gibi gözüken ama aslında zor olan bir spor.
Whu shu, kung fu vs. Aslında aynı prensiplere dayanan sporlar... Birbirlerine benzerler ve etkilenilmiştir çokca. Birçoğu ardıldır...
Tabi sokak dövüşğ için en uygunu bence Kafes dövüşüdür. MMA... Her kadının öğrenmesini istediğim spor?
Geç kalsam da söyleyeyim. Tanıyalım tanışalım diye.Var mı spor dalı ile uğraşan? Hobi olarak, profesyonel olarak fark etmez..
Taiçiçuku sjsjsjsj. Allah iyilik versin Ümit Bey, cidden güldürdünüz . Kavga meseleleri çok karışık ya... Nasıl yumruk atılacağını bilmekten çok gelen yumruktan korkmamayı öğrenmek gerekiyor ilk önce ki dövüş sanatı öğrenmek bir işe yarasın. Düşmeyi bilmeyen düşürmeyi de beceremiyor dövüşürken
İlkinin amel defteri direk kapanmış. İkincisi kısa süreliğine hayatı sorgulamış.2 yumruk 2 nakavt
İlkinin amel defteri direk kapanmış. İkincisi kısa süreliğine hayatı sorgulamış.
Ben de bir zamanlar güreşle uğraştım. Kırık kulak hatıra kaldı. Bi de yırtık çapraz bağlar.
Benim ise kızım sabahları oğlanın kafesine gidiyor ve tam salıncağın altında durup oğlanı izliyor psikopat gibi oğlanda haliyle korkuyor tedirgin oluyor ısıracak mı acaba diye.Kuşunuz en sevdiniz hali nedir?
Ben en çok sabah kuşumun perdesini açarken heyecanlanması ve elimde yatarak uyuması hoşuma gidiyor.