Bizim buradaki pet shop Jako satıyor daha doğrusu satmaya çalışıyor. 5 yıldır onda, 15 milyar para istiyor. Neyse mevzu o değil. Hayvana cidden yazık sadece çekirdek ile besliyorlar...
5 yaşından büyük bir jakoyu nasıl 15 milyara satmaya çalışıyor anlamadım. Satsın satabiliyorsa.Bizim buradaki pet shop Jako satıyor daha doğrusu satmaya çalışıyor. 5 yıldır onda, 15 milyar para istiyor. Neyse mevzu o değil. Hayvana cidden yazık sadece çekirdek ile besliyorlar...
Bizim buradaki pet shop Jako satıyor daha doğrusu satmaya çalışıyor. 5 yıldır onda, 15 milyar para istiyor. Neyse mevzu o değil. Hayvana cidden yazık sadece çekirdek ile besliyorlar...
Günde yaklaşık 30.000 aşılamayla biz bu illetten kurtulamayız....Aşıları hızlı bir şekilde dünyaya dağıtırlarsa kısa sürede kurtuluruz. Ve adaletli bir şekilde tabiki. Mesela kanada'nın nüfusunun 2 katı kadar aşıyı stokladığını biliyormuydunuz?
Doganay izmirde yasa evin bahcesinde izmir kusu uretirçok şanslı bir ildesiniz. Harika görüntü.
Yanliz disiyi kucuk atmisin masallah keske erkek gibi iri disi ataydinMinik erkek Eros'un müstakbel eşiyle ilk karşılaşma anı. Bu iş olacak gibi
Yanliz disiyi kucuk atmisin masallah keske erkek gibi iri disi ataydin
bunun için ayrı başlık açmak istemedim
forumda 0.01 gram ölçebilen hassas terazi kullanan varsa marka/model önerisi yapabilir mi? internetteki çakma terazilerden bahsetmiyorum
kendi yavrularımın ilk kuluçkası, ilk yavrusu. kursaklar dolu. keyif bu olsa gerek
Ekli dosyayı görüntüle 18394
maşallah çok tatlı görünüyor. Yuvalık tercihiniz çok yanlış olduğunu söylemem gerek. Mutlaka folluklu bir yuvaya dönüştürmenizi öneririm hocam tüm yumurtalar çıkıncakendi yavrularımın ilk kuluçkası, ilk yavrusu. kursaklar dolu. keyif bu olsa gerek
Ekli dosyayı görüntüle 18394
maşallah çok tatlı görünüyor. Yuvalık tercihiniz çok yanlış olduğunu söylemem gerek. Mutlaka folluklu bir yuvaya dönüştürmenizi öneririm hocam tüm yumurtalar çıkınca