Siz sallabaş olduğunu mu düşünüyorsunuz kendini incitme oranı da yüksek olabilir uçamadığı için kendini çok atıyor , 8-9 damla doğru muEvet bactrim şurup kullanılabilir.. Ancak bu zor bir hastalık ve iyileşme oranı düşük. Bunu baştan belirteyim...
Siz sallabaş olduğunu mu düşünüyorsunuz kendini incitme oranı da yüksek olabilir uçamadığı için kendini çok atıyor , 8-9 damla doğru mu
O zaman ben hemen şuruba başlıyorum gelişmeleri buradan yazarım 3 gün sonra güncelleme yapayımGeçen forumda birisine daha aynı konuyu anlatmaya çalışmıştım. Bulursam onunda linkini atıyım size Muhabbet kuşlarında yatık boyun salmonella/sallabaş hastalığından kaynaklanır. Ne incilme, ne darbe, nede cereyanda kalıpda boynu tutulma gibi şeylerden kaynaklanmaz.. Ve tedaviye ne kadar erken başlarsanız iyileşme oranı o kadar yükselir...
Kafasını sürekli yerde tutan ve hep uyuklayan, zor nefes alıyormuş gibi görünen kuş.
Merhaba, bir arkadaşımdan geçici olarak bakmak için aldığım 4 adet muhabbet kuşu besliyorum. Gelirken kafeslerin üzerine bir şey örtmedikleri için rüzgardan dolayı rahatsızlanmışlar. İlk geldiklerinde yeni ortamdan dolayı ve rüzgardan dolayı rahatsızlandılar ama vitamin falan verilince...iyikus.com
3 gün 7-8 damla şeklinde başlıyorum o zamanevet bu ürün
İlk bi üç gün kullanalım sonra buraya güncelleme yaparım fikrinizi alırım teşekkür ederimevet mutlaka başlayın ve ilacı kesmeden durum güncellemesi yapın olur mu=?
İlk halinden daha kötü değil ki b12 baya iyi gelmişti toparlamıştı neden başa döndük anlamadım bactrim i kaç gün takip etmeliyimbiraz geç kalinmıs bir vaka maalesef, hastalıkları ilerlemeden baskılamak gerekir. yani yılanın başını küçükken ezmek gerekir
bactrim işe yaramazsa bu kez çok daha ağır bir tedavi (enrofloksasin + amoksisilin) iki ilacı aynı anda kullanmaniz gerekebilir
Gayet düzelmiş gibi ilacı mutlaka 7 güne tamamlayın. Çok sevindim çünkü zor atlatılan bi hastalık inşallah böyle devam ederEkli dosyayı görüntüle 24255Ekli dosyayı görüntüle 24256arkadaşlar merhaba bactrimi kullanalı 2.5 gün oldu çiçeğin başı neredeyse tamamen düzelmiş gibi duruyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Ekli dosyayı görüntüle 24255Ekli dosyayı görüntüle 24256arkadaşlar merhaba bactrimi kullanalı 2.5 gün oldu çiçeğin başı neredeyse tamamen düzelmiş gibi duruyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Evet devam edeceğim onu sormaya gelmiştimEn az bir hafta/10 gün devam edilmeli..
İnşallahGayet düzelmiş gibi ilacı mutlaka 7 güne tamamlayın. Çok sevindim çünkü zor atlatılan bi hastalık inşallah böyle devam eder
8 saatte bir değiştiriyorum suyu , on gün kullanacağımkuş iyileşse bile kontrollü olarak 10 güne tamamlamanız önemli. sakın bırakmayın
Maşallah bayağı toparlamış. Salmonella sonrası kafada hafif yatıklık kalabiliyor şu an ki duruşu normal o yüzden. Ama tedbir amaçlı birkaç gün dinlendirdikten sonra 2. kürü uygulamak iyi olur mu? @neanderthalensisHerkese merhabalar bactrim şurubu 14 gün kullandık şu an çiçek videodaki gibi herhangi bi yan durması yok gibi gözüküyor normalde başı sağ tarafa (ballı yemden tarafa ) yatık duruyordu Streamable Video
Aslında yatık durmuyor annem biraz yan çekmiş evde değilim ona çektirdimMaşallah bayağı toparlamış. Salmonella sonrası kafada hafif yatıklık kalabiliyor şu an ki duruşu normal o yüzden. Ama tedbir amaçlı birkaç gün dinlendirdikten sonra 2. kürü uygulamak iyi olur mu? @neanderthalensis